T-Lube Smeermiddel Loopband Tunturi 200 ml

 35,00 Incl. BTW

<p>Een goed gesmeerde band zorgt ervoor dat de loopmat soepel over de loopplaat blijft glijden. Als er frictie ontstaat dan traint dat niet alleen onprettig, het is ook slecht voor de levensd

Uitverkocht

Onderhoud voor je loopband

Maak je veel kilometers op je loopband? Dan is het belangrijk dat je deze regelmatig smeert. Een goed gesmeerde band zorgt ervoor dat de loopmat soepel over de loopplaat blijft glijden. Als er frictie ontstaat dan traint dat niet alleen onprettig, het is ook slecht voor de levensduur van je loopband. Met T-lube, het loopband smeermiddel van Tunturi, houd je je loopband in topvorm.
 

Voordelen van het gebruik van T-lube smeermiddel

Het voorkomt frictie tussen de loopmat en loopplaat. Het is eenvoudig en snel op de juiste plek aan te brengen. De loopband is na een paar minuten weer klaar voor gebruik. Het is een onmisbaar product voor het regelmatig onderhouden van je loopband.

Eenvoudig aan te brengen smeermiddel

Met behulp van het 40 cm lange rietje kun je het T-lube smeermiddel overal onder de loopmat aanbrengen, zonder dat je deze hoeft los te maken. T-lube is te gebruiken voor alle opklapbare en niet-opklapbare loopbanden van Tunturi, met uitzondering van de Platinum-lijn. Wij adviseren je je loopband elke twee tot vier maanden te controleren.

Specificaties

Afmeting: L 5,2 x B 5,2 x H 14,2 cm
Materiaal: silicone
Inhoud: 200 ml