Kniebrace Push med Patellabrace

 43,25 Incl. BTW

De Push med Patellabrace extra druk op de aanhechting van de kniepees. Dit is te gebruiken bij een overbelasting van de kniepees. En is te gebruiekn voor in het dagelijksleven of tijdens het sporten. De brace geeft een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Door een klitterbandsysteem is de druk instelbaar en zorgt voor een goed positie-onderhoud. De patellabrace is voorzien van een siliconen-pelotte en is gemaakt van sympress.

Op voorraad

Kniebrace Push med Patellabrace  43,25 Incl. BTW

Algemene informatie over de Push med Patellabrace:

De Push med Patellabrace wordt geadviseerd bij specifieke ziektebeelden als een kniepeesontsteking (tendinitis van het lig.patellae), een springknie (Jumpers knee) en de ziekte van Osgood-Schlatter.
Dit innovatieve product valt op door de siliconen pelotte, die ervoor zorgt dat de band niet afzakt, comfortabele druk geeft en de ruim instelbare klittenbandbevestiging.
Het speciaal geselecteerde materiaal, Sympress genaamd, is dun, comfortabel en goed ademend bij transpiratie. Sympress is vervaardigd van Lycra (buitenzijde) en Meryl (binnenzijde) i.c.m. foam en siliconen stripjes voor een betere huidverkleving.
Sympress met microvezels geeft een betere huidverkleving en compressie en voelt erg zacht aan met tevens een betere klimaatcontrole (lucht- en vochtdoorlatend).

 

 

Kenmerken van de Push med Patellabrace:

Materiaal: siliconen-pelotte en sympress.
Links en rechts draagbaar.
Circulaire band met klittenbandsluiting.
Wasbaar op 30 graden Celsius.
Kleur: grijs.
Zeer comfortabel en eenvoudig in gebruik.
One size voor volwassen beenomtrek.

 

De beste Kniebraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Kniebrace”.

.

.

Extra informatie

Omvang been

Video

Maat