Kniebrace Mediortho Collamed Zwart 57-64cm Extra large

 245,15 Incl. BTW

Goede stabilisering d.m.v. 4 fixatiebanden. Gepatenteerd physioglide-scharnier (rol-/glijbew.). Zijbandstablisering d.m.v. scharnierspalken. Bewegingsbeperkingen of standfixatie is instelbaar. Met instelbare buig- en/of strekbeperkingen. Stabiliteit, compressie en propriocepsis. Achterzijde heeft speciale ventilatievoorziening. Airtex voor elasticiteit en lucht doorlaatbaarheid.

Op voorraad

Kniebrace Mediortho Collamed Zwart 57-64cm Extra large  245,15 Incl. BTW

 

Algemene informatie:

De Medi Collamed is een zeer geavanceerde kniebrace/orthese, waarbij de eigenschappen van een gepatenteerd rol-glijmechanisme van pas komen bij met name meniscusklachten, eventueel in combinatie met problemen van kruis- en/of kniezijbanden.
Het zogenaamde “Physioglide scharnier” werkt hierbij, ter ondersteuning van het rol-/glijmechanisme van de menisco-femorale verbinding (dijbeen-/menisciverbinding).
De Medi Collamed is ontwikkeld volgens een 4-punts stabiliseringssysteem, te weten 2 scharnierspalken aan a) mediale en b) laterale zijde en (2) fixatiebanden (c) boven de knie en (2) fixatiebanden (d) onder de knie.
De keuze van 4 circulaire fixatiebanden geeft extra bescherming tegen torsiekrachten (menisco-femorale endo- en exorotatie).
Naast fixatie geeft deze brace/orthese compressie (tegen zwelling) en proprioceptieve ondersteuning.
De Mediortho Collamed is probleemloos te gebruiken bij (contact)sporten.
Het materiaal bestaat uit Airtrex, dat elastisch is, luchtdoorlatend en vochtgeleidend.
Strekbeperkingen zijn instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º en 45º. Buigeperkingen zijn instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º, 45º, 60º en 90º. Fixatie is instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º en 45º.

Kenmerken:

De uitvoering is universeel voor de linker en rechter zijde.
Kleur: Zwart.

Extra informatie

Maat