Fitness Stepbank Aerobic Step Groot Avento

 50,00 Incl. BTW

De fitness step is een mooie aanvulling op uw workout en ontelbaar veel mogelijkheden tijdens de training. Deze stepbank heeft een grotere afmeting en verstelbaar in 3 verschillende hoogtes. De fitness en aerobic step bank is gemaakt van gehard kunststof met antislipprofiel aan de bovenzijde voor een goede grip en veiligheid.

Uitverkocht

De grote fitness stepbank van Avento

De stepbank van Avento is een mooie aanvulling op uw fitness workout. Met een fitnessstep heeft u ontelbaar veel mogelijkheden tijdens de training. De step is zeer geschikt voor kracht oefeningen en conditie oefeningen. Hierbij kunt u denken steps en aerobics. Maar ook kracht oefeningen voor benen of armen kunt u de step gebruiken in uw training.

In 3 hoogtes verstelbare fitness step

De bank is in 3 hoogtes verstelbaar. De fitnessbank kunt u instellen op 10 cm, 15 cm of 20 cm hoogte. Door de hoogte aan te passen kunt u de intensiteit van een oefening aanpassen.

Veiligheid van een Avento Aerobic step

Deze fitness en aerobic step bank is gemaakt van gehard kunststof met antislipprofiel aan de bovenzijde voor een goede grip en veiligheid. Door de hoogwaardige materialen en het verstevigde ontwerp is deze aerobic stepper zwaar belastbaar en uiterst duurzaam. De step is belastbaar met een gewicht van maximaal 100 kg.

De afmetingen van de grote Avento stepbank zijn 79 x 29 x 20 cm.