Algemeen

Het is altijd vervelend als uw bestelling niet bevalt. Daarom is het mogelijk om uw aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te ontbinden (herroepingsrecht). Indien de betaling van de goederen al heeft plaatsgevonden, dan zal (binnen 14 dagen) na ontvangst van uw ontbinding het betaalde bedrag worden teruggestort en wordt een creditnota opgemaakt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Premed Healthcare, Sportlaan 14, 4131 NN VIANEN, Nederland, email info@premed.nl, telefoonnummer +31 30 2294399) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Retoursturen
Indien u producten wilt retour zenden, stellen wij het op prijs dat producten slechts in die mate uitgepakt of gebruikt (beoordelen, bekijken en passen) zijn, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en de producten – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking weer geretourneerd worden.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Ieder retour ontvangen artikel beoordelen wij apart. De afhandeling kan hierdoor tot 14 dagen duren. Wij kunnen helaas vooraf geen inschatting geven van de behandeltermijn.
Om te controleren of uw zending bij ons is aangekomen, adviseren wij u om uw pakket met track and trace code te versturen. Uw zending identificeren is vaak lastig, omdat de meeste verpakkingen erg op elkaar lijken. Wij openen verpakkingen uitsluitend op de dag van verwerking van uw retourzending
Mocht u uw retourzending willen afgeven op het kantoor in Soesterberg dan vragen wij u hiervoor eerst contact met ons op te nemen. Zo voorkomen we dat u voor een dichte deur komt te staan.

Omruilen

Wanneer u een product wilt omruilen, dan adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen. De oorspronkelijke bestelling crediteren wij en het betaalde bedrag wordt teruggestort.

Kosten van de retourzending

Wilt u een bestelling retour sturen, dan dient u zelf de kosten van retourzending te dragen. Deze kosten variëren per zending. Een indicatie van de tarieven kunt u terugvinden op de website van onder andere PostNL voor meer informatie over vrachttransport kunt u contact met ons opnemen.

Uitzonderingen van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Snelle verwerking

Om uw retourzending in behandeling te nemen hebben wij een aantal primaire kenmerken van uw retourzending nodig en hiermee kunnen wij uw retourzending sneller verwerken. Deze gegevens kunt u ons eenvoudig doorgeven door het onderstaande retourformulier in te vullen en bij te sluiten bij uw retourzending.

Let op retouradres:
Premed Healthcare
Sportlaan 14
4131 NN VIANEN
(Premed Healthcare is een handelsnaam van Bodybow Healthcare BV)
Mocht u uw retourzending willen afgeven op het kantoor in Vianen vragen wij u hiervoor eerst contact met ons op te nemen. Zo voorkomen we dat u voor een dichte deur komt te staan.
Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd. Het risico van ongefrankeerde zendingen berust bij de afzender. U loopt het risico dat het pakket wordt vernietigd door uw transporteur.
Om ons retourformulier te kunnen openen dient u te beschikken over Adobe® Reader®. Dit programma is veelal vooraf geïnstalleerd op uw computer en is gratis te downloaden via de onderstaande button.

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.