Toevoegen aan winkelwagen

Nautilus Instinct® Dual Lat Pull Down/Vertical Row

Op Aanvraag

De Nautilus Instinct Dual Lat Pull Down/Vertical Row is ontworpen voor snelle, efficiënte en complete trainingen voor atleten van elk niveau. Het naadloze ontwerp en de kleine voetafdruk mak

Nautilus Instinct Dual Lat Pull Down/Vertical Row

Instinct Strength is ontworpen om snel, gemakkelijk en compleet te trainen, ongeacht je ervaringsniveau. Het Nautilus Instinct Dual Lat Pull Down/Vertical Row apparaat is geschikt voor zowel ervaren atleten als beginners. Dit apparaat is een combinatie van twee functies en zorgt voor een effectieve training van meerdere spiergroepen binnen slechts 30 minuten.

Efficiënte training met Instinct Strength

De snelle en eenvoudige aanpassingen van Instinct Strength bieden efficiënte trainingen voor gebruikers van alle niveaus. Dit apparaat is een aanvulling op meer gespecialiseerde lijnen en is beschikbaar in eenheden met één of twee functies om aan de behoeften van elke ruimte of faciliteit te voldoen.

Klein en naadloos ontwerp

De kleine voetafdruk van Instinct laat je het maximale uit de ruimte halen en laat alles naadloos aansluiten op onze cardio-lijn voor een gelijke uitstraling in je faciliteit. De afmetingen van de Nautilus Instinct Dual Lat Pull Down/Vertical Row zijn: Lengte: 127 cm, Breedte: 119 cm, Hoogte: 213 cm, Stapelgewicht: 107 kg, Gewicht van het product: 233 kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nautilus Instinct® Dual Lat Pull Down/Vertical Row” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *