Toevoegen aan winkelwagen

Nautilus Instinct® Biceps Curl

Op Aanvraag

De Nautilus Instinct® Biceps Curl is perfect voor beginners en atleten. Met Instinct® Strength is snel, gemakkelijk en compleet trainen mogelijk. Het apparaat biedt efficiënte trainingen d

Nautilus Instinct Biceps Curl

De Nautilus Instinct Biceps Curl is een apparaat dat geschikt is voor zowel ervaren atleten als beginners. Met Instinct Strength is snel, gemakkelijk en compleet trainen mogelijk. Dit apparaat verwelkomt gebruikers van alle niveaus en biedt efficiënte trainingen door snelle en eenvoudige aanpassingen. Instinct Strength vult effectief meer gespecialiseerde lijnen aan. Gebruikers kunnen in slechts 30 minuten een circuit voltooien, zelfstandig of met de hulp van een instructeur.

Eigenschappen van de Nautilus Instinct Biceps Curl

  • Afmetingen: Lengte: 102 cm, Breedte: 99 cm, Hoogte: 140 cm
  • Stapelgewicht: 86 kg
  • Gewicht van het product: 189 kg

Instinct Strength biedt zowel eenheden met één als met twee functies aan om aan de behoeften van elke ruimte of faciliteit te voldoen. De kleine voetafdruk van Instinct laat je het maximale uit de ruimte halen terwijl je alles naadloos laat aansluiten op onze cardio-lijn voor een gelijke uitstraling in je faciliteit. Bekijk de afbeelding hieronder voor een beter idee van de Nautilus Instinct Biceps Curl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nautilus Instinct® Biceps Curl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *