Toevoegen aan winkelwagen

Intenza Fitness 550 Series Upright Bike

Op Aanvraag

Ontdek de premium Intenza Fitness Upright Bike – een modern en functioneel cardio-apparaat met 40 weerstandsniveaus voor een uitdagende workout. Het voorgevormde zadel en ergonomisch ontworpe

Ontdek de Intenza Fitness Upright Bike

De Intenza Fitness Upright Bike is een premium, moderne en functionele hometrainer waarmee sporters een effectief fitnessregime kunnen handhaven. Deze fiets biedt een superieure fietservaring voor gebruikers die op zoek zijn naar een uitdaging. Of het nu gaat om een langdurige, rustige aerobe training of om een high-impact programma, de Intenza Upright Bike combineert het beste van beide werelden.

Indrukwekkende en natuurlijke beweging

De Intenza Fitness Upright Bike maakt een indrukwekkende, natuurlijke en veilige trapbeweging mogelijk. Het voorgevormde zadel biedt optimaal comfort en het ergonomisch ontworpen stuur ondersteunt uw handen terwijl u uw benen traint.

40 weerstandsniveaus

Voor sporters die op zoek zijn naar uitdaging, bieden de 40 weerstandsniveaus een scala aan keuzes: uw training, uw regels.

Inspirerende, motiverende en boeiende manier van trainen

De Intenza Upright Bike is meer dan alleen een stationaire fiets. Hij is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een inspirerende, motiverende en boeiende manier van trainen. Kortom, een niet te missen cardio-apparaat in elke moderne sportschool.

Bekijk hier de Intenza Fitness Upright Bike in actie

Video’s

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intenza Fitness 550 Series Upright Bike” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *