Toevoegen aan winkelwagen

Intenza Fitness 450 Series Crosstrainer

Op Aanvraag

Ontdek de Intenza Elliptical Trainer met natuurlijke bewegingen en optimale ergonomie. Train meerdere spiergroepen met 40 weerstandsniveaus en unieke hellingfunctionaliteit tot 40 graden. Bek

Intenza Elliptical Trainers: natuurlijke bewegingen en optimale ergonomie

De Intenza Elliptical Trainers bootsen op een eenvoudige manier de natuurlijke bewegingen van het lichaam na. De ergonomische handvatten zijn op een comfortabele hoogte geplaatst en de pedalen zijn zo ontworpen dat ze de beweging van de benen tijdens het hardlopen nabootsen. Dit maakt de Intenza Fitness Elliptical een perfecte keuze om meerdere spiergroepen te trainen. Dankzij de soepele en intuïtieve low-impact beweging is er geen overmatige druk op de gewrichten en biedt het een totale lichaamstraining. De biomechanische afstelling zorgt ervoor dat elk onderdeel van het schakelmechanisme nauwkeurig is afgesteld, waardoor elke verandering precies en soepel verloopt.

Trainingen op maat met 40 weerstandsniveaus en unieke hellingfunctionaliteit

Met 40 weerstandsniveaus biedt deze machine een grote verscheidenheid aan trainingen, van lange steady-state cardiosessies tot korte, snelle intervaltraining. De Intenza Elliptical heeft een paslengte van 52-55 cm, zodat een comfortabele en effectieve training wordt gegarandeerd. De unieke hellingfunctionaliteit van Intenza biedt 16 niveaus tot maximaal 40 graden, waardoor een grote verscheidenheid aan bewegingsvormen mogelijk is, zoals wandelen, hardlopen of het specifiek trainen van de spiergroepen in het onderlichaam. En het fundament is niet alleen uitgebreid, maar ook veilig, doordat de nadruk ligt op het gewicht van de hele voet, niet op de tenen.

Ontdek de Intenza Elliptical Trainer

Bekijk de Intenza Elliptical Trainer in actie en leer meer over de voordelen van dit apparaat. Bekijk de video hieronder:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intenza Fitness 450 Series Crosstrainer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *