Aanbieding!

Nekkraag CerviLoc S Verstevigd

 29,95 42,45 Incl. BTW

-40%

CerviLoc S van Bauerfeind is een vestevigde nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc S is een verstevigde halskraag.

Voeg te aan winkelwagen

Nekkraag CerviLoc S Verstevigd  29,95 42,45 Incl. BTW

Voordelen van een Cerviloc S van Bauerfeind

CerviLoc S van Bauerfeind is een nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc S is een verstevigde halskraag.

– Stabiliseert en verlicht spanning
– Anatomisch gevormd, perfecte pasvorm
– Ademende en lichtgewicht materiaal

Wanneer kan een Cerviloc S worden toegepast

Nekpijn gaat vaak gepaard met een stijve nek en pijnlijke schouders en/of armen. Soms straalt de pijn uit naar het hoofd. In de meeste gevallen zijn de spieren verstijfd en is de mobiliteit van het hoofd beperkt. Deze pijnklachten die ontstaan vanuit de nekwervels worden meestal omschreven als cervicaal syndroom.

Herhaaldelijke- of blijvende pijnklachten en stijfheid van de nek kunnen leiden tot ongewenste bewegingsstress. In het ergste geval kunnen deze lachten leiden tot slijtage van de tussenwervelschijven of substantiële neurologische beschadiging.

Bij een snelheid gerelateerde ongevallen krijgt de nek vaak ook een enorme “klap te verduren. Vanwege de hoge graad van bewegelijkheid en ons relatief zware hoofd kan er een whiplash ontstaan.

Comfortabele lichtgewicht verstevigde nekkraag

CerviLoc S heeft vanwege de anatomische vorm een hoog draagcomfort. Daarnaast bestaat deze nekkraag uit zacht, licht en ademend materiaal.

Een doelgericht effect op de nek met de Bauerfeind Nekkraag

Nekpijn treft naar schatting één op de twee mensen minstens één keer in hun leven. Typische symptomen zijn een stijve nek, pijnlijke schouders en/of armen, en soms uitstralende pijn naar het hoofd. Vaak ervaren mensen beperkte mobiliteit in hun nek als gevolg van spierstijfheid.

Langdurige of terugkerende nekpijn kan leiden tot ongewenste spanning en stress in de bewegingen. In ernstige gevallen kan dit leiden tot slijtage van de tussenwervelschijven of zelfs aanzienlijke neurologische schade.

Bij ongevallen met hoge snelheid kan de nek een krachtige impact ervaren. Door de grote bewegingsvrijheid van de nek en het relatief zware hoofd kan dit resulteren in een whiplash.