Slijmbeurs Heup

Rond de heup zit een slijmbeurs die nog wel eens ontstoken kan worden. Hierbij ontstaat er pijn aan de zijkant van de heup, soms straalt het uit in het been. Er op liggen, lopen en traplopen zijn dan pijnlijk. Daarnaast is er vaak zwelling en roodheid. De oorzaak kan acuut een val zijn, maar vaak is het overbelasting door sport of werkbelasting.

Welke producten voor de heup kunt u het beste kiezen?

Er is niet heel veel keus om de ontsteking van de slijmbeurs tegemoet te komen. Er is een compressiebroek, (01842), die dus compressie geeft. Ook is er een heupbeschermer, (00214), in de acute fase om bij een val te beschermen.

De beste producten voor de heup op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de heup nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  •  21,30 33,80 Incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
  •  62,47 73,50 Incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.