Heupbeschermer Safehip AirX Unisex

 69,95  64,70 Incl. BTW

Fraai uiterlijk met anatomische vorm. Superieure stretch. Minder gewicht. Geschikt voor watersport en goed wasbaar.

Aantal 2 - 5 6 - 9 10+
Prijs  68,20  66,45  64,70
Heupbeschermer Safehip AirX Unisex  69,95  64,70 Incl. BTW

Algemene informatie over de Safehip AirX heupbeschermer:

Uit een recente studie met 572 patiënten waarbij 144 valpartijen met een directe impact op de SAFEHIP® AirX heupbeschermer werden waargenomen, werd zelfs geen enkele heupfractuur geconstateerd.

De SAFEHIP® AirX heupbeschermer is een comfortabele katoenen/lycra onderbroek met ingenaaide dunne, maar sterke en beschermende kunststofschalen, welke de heup als een valhelm beschermt. Toch is een SAFEHIP® AirX zeer discreet: gedragen als normaal ondergoed ziet men hem onder normale kleding niet zitten.

De SAFEHIP®-heupbeschermer is inmiddels bij meer dan 2500 patienten uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en gebleken is dat de SAFEHIP®-heupbeschermer de incidentie van heupfracturen met >50% verminderd.

Gebruik van de SAFEHIP®-heupbeschermer verminderd bovendien de angst om te vallen, waardoor de patiënt zich vrijer en veiliger kan bewegen. Hierdoor neemt de "kwaliteit van leven" voor de patiënten enorm toe.

De schalen zijn zo ingenaaid dat ze altijd op de juiste plek zitten en een optimale bescherming bij een val bieden. Een SAFEHIP®-heupbeschermer is een effectieve en comfortabele heupbeschermer die speciaal ontwikkeld is om heupfracturen te voorkomen.

Heeft u last van een slijmbeurs ontsteking in de heup kunt u via deze link meer informatie vinden

Kenmerken van de Safehip AirX heupbeschermer:

De SAFEHIP®-heupbeschermer kan bij temperaturen tot 95°C gewassen worden en kan in de wasdroger gedroogd worden.

Extra informatie

Maat

, , , , ,

Omvang taille

, , , , ,

Video