Rocker Stretcher Rekapparaat voor Enkel, Achillespees en Kuit

 43,50 Incl. BTW

Met de stretcher heb je stabiliteit en ondersteuning bij het strekken van het onderbeen. Rocker is het ultieme hulpmiddel voor het voorkomen en verlichten van plantaire fasciitis, achillespeesontsteking, strakke kuiten en hamstrings. Kan zowel staand als zittend worden gebruikt.

rocker stretcher
Rocker Stretcher Rekapparaat voor Enkel, Achillespees en Kuit  43,50 Incl. BTW

Waar gebruik je een Ankle Stretcher voor?

Met de stretcher heb je stabiliteit en ondersteuning bij het strekken van het onderbeen. Rocker is het ultieme hulpmiddel voor het voorkomen en verlichten van plantaire fasciitis, achillespeesontsteking, strakke kuiten en hamstrings.

Als de beenspieren niet volledige kunnen strekken, kunnen ze de beweging van de enkel aanspannen en beperken. Dit kan zelfs leiden tot toekomstige blessures en zelfs scheuren in de achillespees. Met de CanDo® Leg Stretcher kan flexibiliteit in de benen, voeten en enkels worden gehandhaafd.

Hoe je gebruik je een Rocker Stretcher?

Het rekapparaat is voor het rekken van de kuit, achillespees, hamstrings, enkelgewricht. Je kan de stretcher zowel staand als zittend gebruiken.

De CanDo® Leg Stretcher is een uitstekend hulpmiddel om benen, voeten en enkels te strekken. Flexibiliteit en bewegingsbereik in de benen en enkels kunnen worden verbeterd bij langdurig gebruik. Ook gebruik voor en na het sporten kan mogelijk letsel voorkomen.