Aanbieding!

Rugbrace LumboLoc Forte

 169,71 207,95 Incl. BTW

-30%

Stabilisering van de overgang borstwervel-/lendenwervelkolom. Met name bij specifieke aandoeningen ((infractie)fracturen). Segmentaal instelbaar. Anatomisch gebreid. Met extra aantrekbanden voor meer lokale ondersteuning. Voorzien van handige handgrepen voor aantrekken. Voorzien van anatomisch voorgevormde baleinen. Optioneel: lumbale pelotte (lordose instelbaar).

Rugbrace LumboLoc Forte  169,71 207,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de Lumboloc Forte:

LumboLoc Forte stabiliseert de stand van de wervelkolom. Door de anatomische breitechniek wordt een individuele pasvorm en hoog draagcomfort bereikt.
De handgrepen met het speciale bandensysteem maakt het mogelijk de mate van ondersteuning nauwkeurig in te stellen. Dit vergt bovendien weinig kracht.
Dorsaal aangebrachte en anatomisch gevormde baleinen ondersteunen de anatomisch juiste houding van de lendenwervelkolom en maken een probleemloze individuele pasvorm mogelijk.
De optioneel verkrijgbare siliconenpelotte voor de onderrug zorgt voor een continue massage van de rugspieren.
Door de individueel instelbare mate van compressie van de buikholte wordt de lendenwervelkolom ontlast.
De verstelbare band maakt een individuele aanpassing van de uitgeoefende kracht wat betreft hoogte en intensiteit van de lordose mogelijk en ondersteunt het effect van een apart te bestellen pelotte.

Kenmerken van de Lumboloc Forte:

Kleur: blauw.
Optioneel te bestellen: Lumbale pelotte klein of groot (zie: Pelotten LumboLoc Forte).

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Omvang bekken: Geen selectie

, , , , ,