Enkelbrace MalleoLoc

 75,80  68,23 Incl. BTW

De MalleoLoc enkelbrace stabiliseert het enkelgewricht na een enkelverstuiking. Een MalleoLoc kan gemakkelijk in een (sport)schoen gedragen worden.

Aantal 1+
Prijs  68,23
Enkelbrace MalleoLoc  75,80  68,23 Incl. BTW

Algemene informatie over de MalleoLoc:

Een enkelverstuiking naar buiten (inversie trauma) of naar binnen (eversie trauma) wordt goed gestabiliseerd door een MalleoLoc enkelorthese.

De kunststof schaal, waaruit de MalleoLoc enkelbrace is gemaakt, wordt met klittenbanden gefixeerd.

Een verzwikking naar buiten komt het meeste voor. Hierbij wordt een band beschadigd tussen de buitenste enkelknobbel en het sprongbot (lig. fibulotalare anterior en lig. bifurcatum). De MalleoLoc enkelbrace is een goede keuze om de klacht te behandelen en/of te voorkomen.

Indicaties: enkelverstuiking naar buiten en binnen (inversie en eversie traumata, enkel distorsie), status na een fractuur van de buitenste enkelknobbel (Weber A fractuur), slijtage van het bovenste en onderste spronggewricht (artrosis art. tibiotalare en calcaneotalare), afscheuringsfractuur van de buitenste enkelknobbel (avulsiefractuur van het tuberculum van Tillaux Chaput van de malleolus tibiae), verbindingsverbreking tussen kuitbot en scheenbeenbot (syndesmose ruptuur) en een status na operatieve ingrepen van het bovenste spronggewricht en fractuur reparatie(bandplastiek, Weber fracturen, A en O technieken, triple artrodese).

Kenmerken van de MalleoLoc:

De enkelbrace MalleoLoc kan goed gedragen worden in een (sport)schoen

Kleur: donkerblauw

De MalleoLoc enkelbrace is speciaal bekleed met een huidbeschermend materiaal

Een bijgeleverde handleiding geeft een duidelijke instructie.

Extra informatie

Maat brace: Geen selectie

,

Video: Geen selectie

Zijde: Geen selectie

,