Royal Rest Original King Size

 99,25 Incl. BTW

Op voorraad

Royal Rest Original King Size  99,25 Incl. BTW

Het Royal Rest Comfort Hoofdkussen King Size is een Topkwaliteit slaapkussen uit Zweden, de nummer in orthopedische hoofdkussens. Nek- en/of rugspanningen veroorzaakt door pijn is een veel voorkomende klacht. Het komt bij alle leeftijdscategorie «n van de bevolking voor. Dit kan komen door een verkeerde houding tijdens het slapen. Een goed ontworpen kussen draagt bij aan een goede nachtrust.

Toepassing van het Royal Rest Comfort Hoofdkussen King Size

Royal Rest hoofdkussens hebben ondersteunende, orthopedische kernen die uw hoofd en nek in de juiste positie houden. De stevige kernen van het kussen zijn omsloten door een zacht en luchtdoorlatend foam. Dit foam volgt de contouren van het hoofd en nek. Royal Rest kussens geven hierdoor verlichting en bieden maximaal comfort. Ook verkrijbaar in een kleiner model.

Hoe werkt het Royal Rest Comfort Hoofdkussen King Size?

Het Royal Rest concept heeft zachte en harde materialen gecombineerd in een uniek, anatomisch ontwerp. Dit geeft een stevige, maar toch zachte ondersteuning. De ondersteunende kernen draaien bij belasting met het hoofd mee en ondersteunen zo een veel groter gebied van de nek, hierdoor wordt te veel druk op een kleine plek vermeden en vermindert de spierspanning in het cervicale gebied. Mensen hebben niet allemaal dezelfde lichaamsbouw. Daarom heeft Royal Rest een hoge en een lage zijde. Passend voor iedereen. Zowel voor kinderen als volwassenen, mensen met brede schouders, en met een korte of een lange nek.

Specificaties van het Royal Rest Comfort Hoofdkussen King Size

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bevat CFK Nee
Bevat Hypoallergeen Ja
Materiaal Polyurethaan, 100% katoen (overtrek)
Wasbaar Ja, op 60 graden
Afmeting 65 cm 40 cm 15 cm 12 cm
Garantie 2 jaar op fabrieksfouten

Toebehoren van het Royal Rest Comfort Hoofdkussen King Size

Extra informatie

bol

ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Rest Original King Size” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *