Toevoegen aan winkelwagen

MOTOmed loop light elektronische bewegingstrainer been arm

Op Aanvraag

MOTOmed Loop LIGHT bewegingstrainer

Trainen met de MOTOmed Loop Light bewegingstrainer is een therapie met enkel positieve bijwerkingen en kan zowel passief als actief gebruikt worden. Door de eenvoudige bediening is de MOTOmed Light voor iedereen geschikt en biedt deze ondersteuning waar dit nodig is.

Passieve training:

De MOTOmed beweegt u. Passieve beweging zonder spierkracht is essentieel in het voorkomen van gewrichtsstijfheid. Het helpt de spieren ontspannen en verminderd spasticiteit. Passieve training verbeterd de bloeddoorstroming en daarmee de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren.

Training met ondersteuning:

De MOTOmed ondersteunt u. Train met minimale spierkracht, de motor in de MOTOmed ondersteunt de beweging. De belastbaarheid van de gebruiker wordt zo ondersteund, dat uithoudingsvermogen en spierkracht getraind kunnen blijven worden.

Actieve training:

Trap zelf. De gebruiker traint actief tegen een nauwkeurig in te stellen weerstand, van licht tot zwaar. Wanneer de spierkracht afneemt zal de motor ondersteuning bieden en kunnen de spieren ontspannen. Actieve training met korte pauzes heeft een positieve invloed op de totale trainingstijd en voortgang van de therapie.

Spasme registratie:

Gedurende de gehele training wordt spierspanning geregistreerd en de MOTOmed stopt bij het kleinste signaal van kramp. Wanneer een spasme geregistreerd wordt stopt de motor en zal deze rustig de snelheid weer opbouwen in de tegengestelde draairichting.

Verschil met MOTOmed Loop

  • Geen therapie programma’s
  • Geen mogelijkheid om eigen therapieprogramma’s te creëren
  • Geen motivatieprogramma’s
  • De gevoeligheid van het spasme is alleen aan te passen via de motorsterkte
  • Trapondersteuning heeft één niveau
  • Geen aansluiting van hartslagmeter of bloeddrukmeter mogelijk
  • Geen chipkaart functie mogelijk
  • Geen elektrische spierstimulatie mogelijk

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MOTOmed loop light elektronische bewegingstrainer been arm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *