Toevoegen aan winkelwagen

Intenza Fitness 450 Series Upright Bike

Op Aanvraag

De Intenza Fitness Upright Bike biedt sporters een natuurlijke en veilige trapbeweging en een ergonomisch ontworpen stuur voor optimaal comfort. Met 40 weerstandsniveaus is deze fiets geschik

Intenza Fitness Upright Bike: premium, modern en functioneel

De Intenza Fitness Upright Bike is een hoogwaardige stationaire fiets die sporters helpt om hun fitnessdoelen te bereiken en te behouden. Deze fiets biedt een ultieme fietservaring en combineert het beste van zowel langdurige, rustige aerobe training als high-impact programma’s.

Natuurlijke en veilige trapbeweging en ergonomisch ontworpen stuur

De Intenza Fitness Upright Bike heeft een natuurlijke en veilige trapbeweging en een voorgevormd zadel voor optimaal comfort. Het ergonomisch ontworpen stuur biedt ondersteuning voor uw handen terwijl u uw benen traint.

40 weerstandsniveaus voor uitdagende trainingen

De Intenza Upright Bike biedt sporters de keuze uit 40 weerstandsniveaus voor gepersonaliseerde en uitdagende trainingen.

Inspirerend, motiverend en boeiend

De Intenza Upright Bike is meer dan alleen een stationaire fiets. Het is ontworpen voor sporters die op zoek zijn naar een inspirerende, motiverende en boeiende manier van trainen.

Cardio-apparaat voor moderne sportscholen

De Intenza Fitness Upright Bike is een niet te missen cardio-apparaat dat thuishoort in elke moderne sportschool.https://youtube.com/watch?v=Q1N1wQtoWXU+

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intenza Fitness 450 Series Upright Bike” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *