Hoofdkussen Royal Rest Travel

 88,75 Incl. BTW

Voeg te aan winkelwagen

Hoofdkussen Royal Rest Travel  88,75 Incl. BTW

Het Royal Rest orthopedische slaapkussen uit Zweden in een speciale reisuitvoering. Door het compacte formaat makkelijk mee te nemen: 42x34x12.5x10cm. Het kussen heeft een multifunctionele functie, met de meegeleverde cover kunt het kussen ook als rugkussen gebruiken onderweg of op uw bestemming. Met de band zet het kussen vast aan uw stoel. Zo zit en slaapt goed met slechts een kussen.

Toepassing van het Royal Rest Travel Hoofdkussen

Topkwaliteit slaapkussen uit Zweden, de nummer in orthopedische hoofdkussens. Nek- en/of rugspanningen veroorzaakt door pijn is een veel voorkomende klacht. Het komt bij alle leeftijdscategorieën van de bevolking voor. Dit kan komen door een verkeerde houding tijdens het slapen. Een goed ontworpen kussen draagt bij aan een goede nachtrust.

Royal Rest hoofdkussens hebben ondersteunende, orthopedische kernen die uw hoofd en nek in de juiste positie houden. De stevige kernen van het kussen zijn omsloten door een zacht en luchtdoorlatend foam.Dit foam volgt de contouren van hoofd en nek. Royal Rest kussens geven hierdoor verlichting en bieden maximaal comfort. Ook verkrijgbaar in een King Size model, een standaard model en een Junior model voor kinderen.

Hoe werkt het Royal Rest Travel Hoofdkussen?

Het Royal Rest concept heeft zachte en harde materialen gecombineerd in een uniek, anatomisch ontwerp. Dit geeft een stevige, maar toch zachte ondersteuning. De ondersteunende kernen draaien bij belasting met het hoofd mee en ondersteunen zo een veel groter gebied in de nek. Hierdoor wordt te veel druk op een kleine plek vermeden en vermindert de spierspanning in het cervicale gebied. Mensen hebben niet allemaal dezelfde lichaamsbouw. Daarom heeft Royal Rest een hoge en een lage zijde. Passend voor iedereen. Zowel voor kinderen als volwassenen, mensen met brede schouders, met een korte of een lange nek.

Specificaties van het Royal Rest Travel Hoofdkussen

  • Unieke combinatie van zacht materiaal en stevige, ondersteunende kernen
  • Ovale, soepele kernen ondersteunen en ontspannen de nekspieren
  • Hoge en lage zijde voor verschillende lichaamsbouw
  • Vrij van CFK’s
  • Hypo-allergeen
  • Optimale luchtcirculatie

Materiaal: Polyurethaan, gesneden foam met open structuur. Katoen: 100% katoen, wasbaar op 60C. jaar garantie op fabrieksfouten. Afmeting: 42 34 cm, hoogte 12.5 en 10 cm. Inclusief katoenen overtrek.