Ontsteking Voet

Fasciitis plantaris is hielpijn waarbij de de peesplaat onder de voet ontstoken is. Vaak wordt dit verward met hielspoor, maar dit is wanneer er verkalking is in de peesplaat aanhechtend op het bot. Bij fasciitis is het dus in het verloop van de pees. De peesplaat speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de hele voet en in het bijzonder de voetboog. De oorzaak is een overbelasting, tijdens het lopen, langdurig staan of sporten. Mensen met obesitas lopen ook meer risico op deze blessure. De klachten zijn pijn onder de voet, startpijn en vaak verdikking van de peesplaat.

 

 

Welke voetbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn meerdere producten in te zetten bij een ontsteking van de fascia plantaris. Wanneer de klachten aanzienlijk zijn dan kunnen de verschillende producten ook gecombineerd worden. Het beste product te gebruiken bij fasciitis plantaris is Strassburg Sock (05747 en03910). Deze is te gebruiken in de nacht. Ook een Hielspoor Gelzooltje (05525) is een goede oplossing voor in het dagelijks leven.

De beste voetbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede voetbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  •  10,45 19,00 Incl. BTW Opties selecteren
  •  31,50 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.