Ontsteking Pols

Een pees rond de pols is het verlengstuk van de spier in de onderarm die voor de bewegingen van de pols zorgt. Een pees is altijd minder goed doorbloed dan een spier, waardoor er bij overbelasting makkelijk een ontsteking kan ontstaan. Rond de pols zitten verschillende pezen die overbelast kunnen raken, vaak door herhaalde bewegingen van hand en arm. Dit komt voor bij veel computergebruik, maar ook bij racketsporten en sporters die ballen gooien. Door een overbelasting kunnen er scheurtjes in de pezen ontstaan, met een ontstekingsreactie tot gevolg. Dit geeft pijn, stijfheid en soms ook zwelling en overgevoeligheid.

Welke polsbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn bij een ontsteking van de pols verschillende braces beschikbaar. Het is afhankelijk van de mate van klachten en de mate waarin je de pols/hand nog wil en kan gebruiken in het dagelijks leven. De meest immobiliserende is de bauerfeind polsbrace Manuloc (05874). De beste middenklasser is Polsbrace Wrist Lacer (05846), goede steun en de hand is nog enigszins te gebruiken. De beste brace die steun geeft, maar ook goed te gebruiken is in het dagelijks leven is Polsbrace Push Med (02921).

De beste polsbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.