Slijmbeurs Voet

Rond de voet kan je op meerdere plaatsen klachten krijgen van een ontstoken slijmbeurs. Maar het meest voorkomend is die rond de hallux, vaak als deze een scheefstand heeft. Door scheefstand van de grote teen, schuurt de knobbel vaak behoorlijk langs de schoen. Aangezien er over de knobbel van de hallux valgus een slijmbeurs ligt, kan deze door het schuren ontstoken raken. Hierdoor ontstaat er extra zwelling, pijn en roodheid.

Welke producten voor de voet kunt u het beste kiezen?

Ter bescherming van de slijmbeurs heeft Premed een aantal producten in het assortiment. De beste zijn Sofy Plant Hallux Valgus (01525) en Grote teen beschermhoes Sofy (02533). Ook is het mogelijk de teen te corrigeren, zodanig dat de slijmbeurs minder gecomprimeerd wordt. Dan is Teenortese ValguLoc (04862) het beste product.

De beste producten voor de voet op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de voet nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  •  18,72 25,95 Incl. BTW Opties selecteren
  •  14,95 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.