Aanbieding!

Duimbrace CMC Jura Medical

 22,90 34,45 Incl. BTW

-34%

Deze ergonomische duimbrace voor pijnklachten aan het basisgewricht van de duim. Biedt steun aan het CMC gewricht bij instabiliteitsklachten, artritis of slijtage klachten. Gemakkelijk aan de hand aan te passen door de vervormbare balein en de klittenband sluiting.

Duimbrace CMC Jura Medical  22,90 34,45 Incl. BTW

Algemene informatie over de CMC duimbrace van Jura Medical:

Een stabiele brace voor het basis gewricht van de duim, het CMC gewricht. De Jura Medical CMC brace is gemaakt met een vervormbare balein zodat u de brace kunt aanpassen van de vorm van uw duim. De duimbrace wordt eenvoudig gesloten door de dubbele klittenbandsluiting aan de bovenzijde. Voor het draagcomfort is de rand van de CMC brace gemaakt van siliconen.Een CMC duimbrace kan steun bieden aan het CMC gewricht of de pijn verlichten bij instabiliteitsklachten, artritis, post operatief of bij slijtageklachten.

Kenmerken van de Jura Medical CMC brace:

De CMC brace is latex vrij.
Was instructie: handwas max 30 graden, geen bleekmiddel gebruiken, niet in de wasmachine, droger of strijken. Aan de lucht laten drogen.
Het is verstandig om de huid te checken op een allergische reactie of irritatie van de brace. Neemt u dan contact op met een professional.

De beste Duimbraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Duimbrace”.

Extra informatie

Kleur

,

Maat

, ,

Omvang hand

, ,

Zijde

,