Gymnic Plus ABS Zitbal Ø65cm

 25,45 26,75 Incl. BTW

De Gymnic Plus 65 cm is een uitstekende zit en oefenbal. Omhullende huid enigszins stroef voor veiligheid. Dynamisch zitten en oefenen. Glijdt niet gemakkelijk weg. AntiBurstSystem (ABS)=BurstResistantQuality (BRQ).

Gymnic Plus ABS Zitbal Ø65cm  25,45 26,75 Incl. BTW

Wat zijn de voordelen van de Gymnic Plus 65 cm?

De plus zitbal van Gymnic heeft een zacht maar stroef en aangenaam oppervlak. Een oefenbal is voorzien van het BRQ (Burst Resistant Quality) systeem, dit zorgt ervoor dat de zitbal niet scheurt wanneer deze lek raakt. De Plus bal is veelzijdig in zijn gebruik. U kunt de zitbal thuis en op uw werk als zitmeubel gebruiken. Maar de oefenbal kan ook worden gebruikt als vervanging van de bureaustoel maar is ook uiterst geschikt om oefeningen op te doen.

Actieve houding tijdens het werk?

Als u op een zitbal zit vraagt dit van uw lichaam een actieve en dynamische vorm van zitten. Automatisch traint u uw evenwicht, houdings- en bewegingsgevoel en spiercoördinatie. Doordat u actief op een zitbal zit voorkomt u dat spieren verkrampen. Merkt u dat u gestrest bent en dat u zich verkrampt dan kunt u eenvoudig op de bal ontspannings- of bewegingsoefeningen doen.

Welke maat zitbal heb ik nodig?

Om te beslissen welke maat oefenbal voor u geschikt is kunt u in onderstaande tabel bekijken.


Waarom een Gymnic oefenbal aanschaffen?

Gymnic oefenballen/zitballenzijn er in vele afmetingen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Gymnic oefenballen hebben een goede stabiliteit en blijven mooi rond. Het is namelijk belangrijk bij de aanschaf van een oefenbal dat deze goede tegendruk geeft, mooi rond is, en dat je er niet te diep in zakt. De Gymnic producten worden in Italië gemaakt en zijn individueel getest voor ze de fabriek verlaten.

Wat is het BRQ systeem?

Het Burst Resistant Quality systeem werkttot 120 kg lichaamsgewicht. Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de bal langzaam leeg loopt indien deze lek raakt door invloed van buitenaf.

Waarom kiezen voor producten van het merk Gymnic?

Omdat Gymnic betrouwbare kwaliteitsproducten zijn die al meer dan 50 jaar op de markt zijn en in meer dan 40 landen verkocht worden. De Gymnic producten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen en zijn ftalaat- en latex-vrij. De Gymnic Plus is een uitstekende zit-/oefenbal, waarvan de omhulling enigszins stroef aanvoelt om minder risico en meer veiligheid in te bouwen.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

, , , , , ,