Aanbieding!

Yogamat Fitnessmat Avento 0,4cm dikte

 12,78 13,95 Incl. BTW

-45%

Een comfortabele ondergrond voor matoefeningen tijdens bijvoorbeeld fitness of yoga? De Avento Basic fitness en yoga mat biedt deze comfortabele ondergrond. De mat geeft je een fijne ondersteuning met een redelijke grip tijdens het sporten.

Yogamat Fitnessmat Avento 0,4cm dikte  12,78 13,95 Incl. BTW

Een Yoga / Fitness mat van Avento

Een comfortabele ondergrond voor matoefeningen tijdens bijvoorbeeld fitness of yoga is belangrijk. De Avento Basic fitness en yoga mat biedt zorgt voor deze ondergrond. De mat geeft je een comfortabele ondersteuning met een redelijke grip tijdens het sporten. De yogamat heeft een afmeting van ca. 173 x 61 cm en een dikte van 0,4 cm.

Waar gebruik je een yogamat?

U kunt een de mat thuis of in de sportschool voor verschillende sporten zoals yoga, pilates, buikspieroefeningen gebruiken. Maar ook als ondergrond voor verschillende workouts. De yogamat geeft u een fijne basis voor het uitvoeren van de oefeningen. Voor yogaoefeningen heeft u meer grip en een comfortabele ondergrond. U kunt de yogamat combineren met een yoga handdoek met anti slip laag.

Voordelen van de Avento Yoga / Fitnessmat

De fitnessmat is eenvoudig schoon te maken en is daardoor hygiënisch. De mat heeft een dikte van 0.4 cm. Hierdoor is de mat zeer geschikt als yogamat, maar kan ook gebruikt worden als fitnessmat. Door de dikte van 0,4 cm is het tevens licht in gewicht. De sportmat is makkelijk oprolbaar en dankzij de handige draaglus makkelijk overal mee naar toe te nemen. De mat is leverbaar in 4 verschillende kleuren.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

, , ,