Aanbieding!

TOGU Balkussen Dynair Senso – 36 cm

 42,54 54,90 Incl. BTW

-23%

Balans en zitkussen van 36cm van het merk TOGU voor volwassenen. In de oefentherapie te gebruiken voor spierversterkende-, coördinatie- en balanceoefeningen.
Voor zitten zeer geschikt omdat het de lichaamseigen bewegingen niet abrupt stopt. Door het dynamisch zitten ontstaat oefening ter stabilisering van de wervelkolom.
In kruiphouding oefenen op 4 balanskussens stimuleert het evenwichtgevoel en versterkt de rug-, bil- en buikspieren.
Staan op 1 balanskussen bevordert de enkelbalans.

TOGU Balkussen Dynair Senso - 36 cm  42,54 54,90 Incl. BTW

Fit terwijl je zit, met TOGU Balkussen Dynair Senso 36cm . Met een balkussen kan je ook prima balansoefeningen doen. Dit Dynair Balkussen is aan twee kanten te gebruiken, de reguliere vlakke kant en een noppenuitvoering voor stimulatie van de bloedcirculatie.

Toepassing van het TOGU Balkussen Dynair Senso 36cm

Je traint je lage rug, houdingsspieren, bilspieren en bekkenbodem. Deze manier van trainen doe je bijna ongemerkt, aan je werkbureau, hobby of tv kijken. Ideaal voor rugtraining, fitness, gymnastiek, therapie en revalidatie. Door het gebruik van dit zitkussen houdt u   de tussenwervelschijven soepel.

Hoe werkt het TOGU Balkussen Dynair Senso 36cm ?

Dit TOGU Dynair Balkussen is aan twee kanten te gebruiken, de reguliere vlakke kant en een noppenuitvoering voor stimulatie van de bloedcirculatie. Het is   mogelijk met een naaldpompje het kussen op de gewenste sterkte te pompen. (optioneel). krijgt het balkussen opgepompt dus hoeft het voorlopig niet op te blazen. Door het zitten op het TOGU Balkussen Dynair Senso 36 cm traint ongemerkt uw rugspieren, bilspieren en bekkenbodem spieren tijdens het zitten. Daarnaast krijgt een betere houding en een sterkere rug.

Het TOGU Balkussen Dynair maakt je fit terwijl je zit. Waar normale stoelen niet de ondersteuning geven die nodig is kan dit zitwigkussen helpen. Het TOGU Balkussen Dynair kan helpen bij de volgende problemen:

 • Zwakke rug
  • Geen goede zithouding
  • Zwakke bilspieren
  • Zwakke bekkenbodemspieren
  • Dit product word aanbevolen door fysio- en ergotherapeuten
  • Dit product is veilig en is gemaakt zonder gevaarlijke weekmakers

specificaties van het Balkussen Dynair Senso 36 cm

Maat 36cm doorsnede
Kleur blauw, zwart en turquiose

Welke maat TOGU Balkussen heb ik nodig?

Maat
Kinderen 30 cm doorsnede
Klein volwassenen 33 cm doorsnede
Volwassenen 36 cm doorsnede

Let op! In de tabel hierboven wordt de lengte van kinderen, klein volwassenen en volwassenen bedoelt. Als kinderen groter zijn dan gemiddeld hebben zij wellicht een andere maat nodig.

Test RG