Aanbieding!

Schouderbrace OmoTrain

 76,26 108,95 Incl. BTW

-30%

Klachten van het schoudergewricht worden met de OmoTrain schouderbrace verminderd. De OmoTrain verlicht de pijn en de beweeglijkheid (mobiliteit) wordt gestimuleerd.

Schouderbrace OmoTrain  76,26 108,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de OmoTrain:

De OmoTrain schouderbrace steunt, beschermd, stuurt bewegingen en geeft pijnvermindering. Een met badstof beklede siliconen pelotte (drukkussen) zit apart bij de OmoTrain geleverd en kan, als opvulstuk naar behoefte in de OmoTrain worden aangebracht door middel van een klittenbandbevestiging. Het schoudergewricht (art. glenohumeralis) is een instabiel gewricht, wat door spieren gestabiliseerd wordt. Om deze spieren zoveel mogelijk te stimuleren geeft de OmoTrain extra spierprikkels af (proprioceptieve prikkels). De OmoTrain remt pijnlijke draai- en hefbewegingen (exorotatie en abductie) af. Indicaties: Slijtage van het schoudergewricht(artrosis glenohumeralis), ontwrichting (habituele luxatie), blessures (posttraumatische luxatie), peesontstekingen (tendinitis m. supraspinatus, m.infraspinatus), slijmbeursontstekingen (bursitis subacromialis, subdltoïdea), status na (kijk)operaties (acromionplastiek, Neerplastiek), cuff rupturen en inklemmingproblemen (impingment).

Kenmerken van de OmoTrain:

OmoTrain heeft zachte fixatiebanden, die met klittenband wordten gesloten Materiaal: ademend, huidvriendelijk gebreid materiaal Een OmoTrain is gemaakt van cawiton, polyurethaan, polyamide, elastodine en viscose Het materiaal is lucht en (transpiratie)vocht doorlatend De OmoTrain is huidvriendelijk en anatomisch gevormd naar de schouder Kleur: licht- en donkerblauw (titanblauw)

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , , ,

Omvang arm: Geen selectie

, , , , , ,