Klinion Protection gepoederde Latex handschoenen 100 stuks niet steriel

 9,75 Incl. BTW

Klinion Latex handschoenen zijn gepoederde wegwerp handschoenen gemaakt van natuurlijk rubber (Latex). Deze rubber handschoenen hebben als voordeel dat deze medische handschoenen:

  • zeer comfortabel zijn,
  • een perfecte gevoelsfunctie in uw vingers geven
  • zeer elastisch zijn
  • niet snel kapot gaan
Klinion Protection gepoederde Latex handschoenen 100 stuks niet steriel  9,75 Incl. BTW

Latex handschoenen kopen

Deze gepoederde latex handschoenen kunt u bij premed uit voorraad kopen. Ze zijn beschikbaar in diverse maten: Small, Medium, Large, Extra Large.

Waarom zijn latex handschoenen gepoederd?

Onze latex handschoenen zijn gepoederd met maïszetmeel. Het grote voordeel van een gepoederde handschoen is dat deze makkelijk aan te trekken is. Daarnaast wordt zweet en ander vocht direct opgenomen zodat deze latex handschoen comfortabel blijft. Uw kunt de gepoederde latex handschoen echter niet gebruiken in de voedselindustrie omdat anders mogelijk het poeder in het eten kan komen.

Waarvoor gebruikt u gepoederde latex handschoenen?

Latex handschoenen kunt u gebruiken voor een groot aantal activiteiten zoals

  • medische handelingen
  • schoonmaken
  • industrieel gebruik

Deze handschoenen zijn niet geschikt voor personen met een latex allergie. Ze kunnen ook niet gebruikt worden bij het gebruik van vet en olie.

Zijn er ook handschoenen zonder latex?

Natuurlijk zijn er ook handschoenen zonder de natuurlijke latex. Namelijk met synthetische rubber (nitril of vinyl). Deze latexvrije handschoenen zijn ideaal voor mensen met een latex-allergie. Bij premed vindt deze inde categorie handschoenen met ook vinyl en nitril handschoenen.

Latex handschoenen niet bij plastic afval?

Zodra u deze wegwerp handschoenen heeft gebruikt, gooit u deze weg bij het restafval..