Gratis advies voor onze klanten

Voor gratis advies over de juiste brace of het meest geschikte product kunt u terecht bij de premed fysiotherapeut of productspecialist.
Professionele en deskundige advisering

Heeft u vragen over welke brace het meest geschikt is voor uw klachten of komt u er niet uit met de maatvoering. Wij helpen u graag. U kunt ons een email sturen naar info@premed.nl of neem telefonisch contact (030-2294399) met ons op om een telefonische consult met onze fysiotherapeut aan te vragen. De fysiotherapeut zal met u de klachten doornemen en vragen stellen over het ontstaan van de klachten, duur en ernst. Maar ook wordt er gekeken naar de activiteiten die u met de brace wil uitvoeren. Een geschikte brace voor het voetballen is een heel andere soort brace dan een nachtspalk. Op deze manier kunnen wij samen met u de meest geschikte brace aan u voorstellen. Verder wordt het rekening gehouden met de maatvoering, materiaal en/of de prijsklasse van de brace. Indien mogelijk worden er meerdere opties aangeboden zodat u zelf de gewenste brace kan bestellen.
Online vragen stellen

Ook hebben wij via de website een klachtenwijzer beschikbaar. Via de animatie van het menselijk lichaam kunt u naar het gewenste lichaamsdeel gaan. Daarna kunt u uit verschillende veel voorkomende klachten kiezen. Hier kunt u de uitleg vinden over de klacht en de daarbij geschikte braces. Mocht het voor u niet duidelijk zijn kunt u altijd contact met ons opnemen om de klacht te bespreken.

De productenspecialisten en fysiotherapeuten van Premed.nl helpen u graag met een gratis en vrijblijvend advies. Maar ook voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het emailadres info@premed.nl, telefonisch op 030-2294399.