Aanbieding!

Hoeslaken behandeltafel badstof met/zonder neusgat

 14,95 31,50 Incl. BTW

-45%

Stretch Hoeslaken voor behandeltafels van 200 (L) x 65 tot 70 (B) cm. Met of zonder neusgat. Het Hoeslaken bestaat uit 80% katoen en 20% polyester (240g/m²).

Hoeslaken
Hoeslaken behandeltafel badstof met/zonder neusgat  14,95 31,50 Incl. BTW

De zachte badstofhoes (hoeslaken) zonder uitsparing is gemaakt voor de MSP massagetafels en behandelbanken van 56 cm breed. De badstofhoezen zonder-uitsparing zijn gemaakt van circa 220 grams stretch badstof. Door het badstof stretchmateriaal en het sterke rondom ingestikte elastiek aan de zijkanten sluit de badstofhoes altijd netjes aan op de behandel- of massagebank. Door het zachte materiaal verbetert het comfort van behandelingen en massages op de MSP massagebanken. De bastofhoezen zijn uitwasbaar en goed voor de hygiëne. De uitspraing in de hoes is speciaal gemaakt voor de MSP massagetafels met uitsparing en zorgt ervoor dat er nog steeds comfortabel op de buik gelegen kan worden.

Eigenschappen van het hoeslaken

  • bestaat uit 80% katoen en 20% polyester (240g/m²).
  • standaard maten badstof hoes: 200 x 65/70 cm.
  • badstof hoes met elastiek rondom genaaid, zodat de hoes netjes om de bank sluit.
  • de hoezen kun je gemakkelijk wassen als bonte was (60°). Daarna kan je de hoes centrifugeren en drogen, vervolgens zonder te strijken weer in gebruik nemen

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

, , , , ,

Uitvoering: Geen selectie

,