Aanbieding!

Handtrainer Cando Digi-Flex

 19,25 27,50 Incl. BTW

-30%

De Digi-Flex is een handtrainer en vingertrainer om de spierkracht, coördinatie en mobiliteit (beweeglijkheid, flexibiliteit) van de hand en de vingers te trainen.
Een Cando Digi-Flex beschikt over 4 afzonderlijke druktoetsen met weerstandsveren om vier vingers geïsoleerd of apart te oefenen.
Daarnaast beschikt de Cando Digi-Flex over 3 veren om de gezamenlijke handspieren tegelijk te trainen.
De kleur van de Cando Digi-Flex trainers bepaalt de weerstandsklassen.

Handtrainer Cando Digi-Flex  19,25 27,50 Incl. BTW

Algemene informatie over de Cando Digi-Flex:

Een Cando Digi-Flex is een individuele hand-/vingertrainer voor revalidatie van de vingergewrichtjes, vingerspieren en onderarmspieren. Daarnaast stimuleert het oefenen met de Cando Digi-Flex de doorbloeding van hand en vingers en mobiliseert het oefenen met de Cando Digi-Flex de pezen in de peesscheden van de buigspieren van de onderarm.

Klachten die voor training met de Cando Digi-Flex in aanmerking komen zijn: carpaaltunnelsynroom (CTS), gewrichtkapselontstekingen (artritis; reumatoïde artritis, septische artritis), status na fijt (paronychia), status na handchirurgie (correctie contractuur van Dupuytren; klieven van peesschedes bij tendovaginititis crepitans en stenosans; carpale recontructies), status na fracturen (scapoïd fractuur; proc. styloïdeus radii fractuur en proc. styloïdeus ulae), bij TFCC klachten, zenuwaandoeningen (status bij cervicale h.n.p.; radiculair syndroom; plexus brachialis laesie) en na een hersenbloeding of herseninfarct (CVA; hemiplegie).

Kenmerken Cando Digi-Flex:

De kleur van de Digi-Flex bepaalt de weerstand:

• Lichtbruin, Extra extra licht – Vinger (0,3 kg) / hand (1,1 kg)

• Geel, Extra licht – Vinger (0,6 kg) / hand (2,3 kg)

• Rood, Licht – Vinger (1,4 kg) / hand (4,5 kg)

• Groen, Medium – Vinger (2,3 kg) / hand (7,3 kg)

• Blauw, Zwaar – Vinger (3,2 kg) / hand (10 kg)

Geïllustreerde handleiding

Gewicht: 227 gram

Afmetingen: 9 (L) x 1.5 (B) x 7 (H) cm