Aanbieding!

CureTape Giant Rol 31,5 meter x 5 cm

 52,51 58,30 Incl. BTW

-10%

De CureTape Giant roll is een kinesiotape met een breedte van 5 cm en een lengte van 31,5 meter. CureTape is een elastische tape, die water resistent is en gebruikt wordt volgens het Medical Taping Concept (Kinesiotaping).De CureTape wordt gebruikt om zenuwpijn,spierpijnen bewegingsbeperkingen te verminderen.

CureTape Giant Rol 31,5 meter x 5 cm  52,51 58,30 Incl. BTW

Wat is CureTape?

CureTape is een elastische tape, die water resistent is en gebruikt wordt volgens het Medical Taping Concept (Kinesiotaping). De tape is leverbaar in verschillende kleuren.De CureTape is een veilig en latexvrij product en is gemaakt van elastisch katoen dat ervoor zorgt dat de huid gewoon kan doorademen. De CureTape is in het bezit van een kwaliteitskeurmerk.

Waarvoor kun je CureTape gebruiken?

De CureTape wordt gebruikt om zenuwpijn,spierpijnen bewegingsbeperkingen te verminderen. Het heeft een stabiliserend effect op degewrichten. Hetstimuleert ook de spierfuncties en zorgt voor bevordering vande revalidatievoordelen van lymfedrainage.

Wat is een CureTape Giant Roll?

De standaard CureTape rollen zijn 5 cm x 5 m. De CureTape Giant Roll heeft een afmeting van 5 cm bij 31,5 meter. Zeer geschikt als u vaak kinesiotape gebruikt.

Extra informatie

Lengte: Geen selectie

Kleur: Geen selectie

, , , , ,