Buikspierwiel Ab Roller Fitness Oefeningen Avento

 12,95 Incl. BTW

Het buikspierwiel/fitnesswiel is een trainingshulpmiddel om simpel en effectief jouw buikspieren te trainen. Trainen met deze Ab Roller versterkt niet alleen je buikspieren maar zorgt er ook voor dat je je spieren in je rug, borst, armen en schouders aanspreekt. 

Buikspierwiel Ab Roller Fitness Oefeningen Avento  12,95 Incl. BTW

Buikspieren trainen met de Power Ab Roller

Het buikspierwiel/fitnesswiel is een trainingshulpmiddel om simpel en effectief jouw buikspieren te trainen. Trainen met dit fitness wiel versterkt niet alleen je buikspieren maar zorgt er ook voor dat je je spieren in je rug, borst, armen en schouders aanspreekt.
 

Zelf de intensiteit van de oefening bepalen

Door zijn ontwerp kun je de intensiteit van je training eenvoudig zelf bepalen. Daarnaast biedt de buikspiertrainer de mogelijkheid om je training langzaam op te bouwen. De handgrepen en het wiel zijn voorzien van profiel voor extra grip en comfort zodat de oefeningen correct uitgevoerd kunnen worden. In de beginfase steun je op de knieën en rol je het wiel naar voor en rolt het weer terug naar achter. Verder geldt, hoe verder je het trainingswiel uitrolt, hoe zwaarder de oefening. Eenmaal gewend aan het gebruik van dit powerwheel, houd je de benen gestrekt en voer je de oefening opnieuw uit.