Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Bloeddrukmeter Duo Control Veroval Hartmann

Oorspronkelijke prijs was: € 131,95.Huidige prijs is: € 72,57. Incl. BTW

-45%

De Veroval bloeddrukmeter duo control van Hartmann doet een volautomatische meting aan de bovenarm van de bloeddruk en de hartslag. De bloeddrukmeter meet correct, zelfs bij hartritmestoornissen. Deze innovatieve technologie combineert twee professionele meetmethoden deKorotkoff microfoon meting en de oscillometrische (arteriële hartslaggolven) meting. Maat Medium heeft een manchet voor bovenarmomtrek van 22-32 cm. Maat Large is geschikt voor een omtrek van 32-42 cm.

Bloeddrukmeter Duo Control Veroval Hartmann  131,95 Oorspronkelijke prijs was: € 131,95. 72,57Huidige prijs is: € 72,57. Incl. BTW

Wat betekent een Duo Control bloeddrukmeter?

De Veroval bloeddrukmeter duo control van Hartmann doet een volautomatische meting aan de bovenarm van de bloeddruk en de hartslag. De bloeddrukmeter meet correct, zelfs bij hartritmestoornissen. Deze innovatieve technologie combineert twee professionele meetmethoden de Korotkoff microfoon meting en de oscillometrische (arteriële hartslaggolven) meting. De bloeddrukmeter meet correct zelfs bij hartritmestoornissen.

Het Secure fit manchet van de Veroval bloeddrukmeter

VerovalDuo Control zorgt voor comfortabele correcte metingen dankzij de gepatenteerde Secure fit manchet, voor controle van de correcte positie van de manchet en rustindicator.

Duo Control Medium of Duo Control Large

Het verschil tussen de bloeddrukmeter Duo Control Medium en Large zit in het verschil in de omtrekmaat van de manchet.Maat Medium heeft een manchet voor bovenarmomtrek van 22-32 cm. Maat Large is geschikt voor een omtrek van 32-42 cm.

Voordelen van een Hartmann Duo Control bloeddrukmeter

• Detecteert en toont de hartritmestoornissen op de display
• Groot display met verlichting voor makkelijk aflezen van de meetwaarden
• Indiceert te hoge of te lage omgevingstemperatuur
• Eenvoudige analyse van de meetwaarden d.m.v. verkeerslichtsysteem
• Eenvoudig beheren en opslaan van de gegevens met de Veroval medi.connect software en USB kabel

De bloeddrukmeter werkt op 4×1.5 V batterijen.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

M, L