AED apparaat Lifepak CR2 Wifi

 3.155,00 3.264,00 Incl. BTW

Het AED apparaat LIFEPAK CR2 is de nieuwste en meest innovatieve AED van LIFEPAK. De CR2 is het enige AED apparaat die de ECG-ritmeanalyse uitvoert tijdens het geven van de borstcompressies, waardoor de pauzes tussen het reanimeren en defibrilleren minimaal blijven. De CR2 wifi uitvoering is leverbaar in volautomatische of half automatische AED.

AED apparaat Lifepak CR2 Wifi  3.155,00 3.264,00 Incl. BTW

Borstcompressies tijdens ECG-ritmeanalyse

Uit de ERC-richtlijnen blijkt dat de overlevingskans tot wel 70% kan worden verbeterd wanneer reanimatie wordt toegediend met minimale pauzes. LIFEPAK CR2 is de enige AED die borstcompressies tijdens ECG-ritmeanalyse toestaat waardoor pauzeren tussen reanimatie en defibrilleren wordt beperkt. De pauzes worden zelfs geëlimineerd als er een niet-schokbaar ritme wordt waargenomen. Bij deze halfautomaat CR2 moet de hulpverlener de schok toedienen door op de schokknop te drukken wanneer het AED apparaat dit noodzakelijk vindt.

AED Lifepak CR2 is eenvoudig in gebruik

Op de Lifepak AED CR2 staan duidelijke afbeeldingen en aanwijzingen op de elektrodencassette, deze ondersteunen de hulpverlener tijdens een reanimatie. Tevens past het AED apparaat het volume automatisch aan het omgevingsgeluid aan waardoor instructies altijd hoorbaar zijn.

Een ander groot voordeel van de CR2 AED is dat het mogelijk is met één en dezelfde set elektroden een kind of volwassene te defibrilleren. Door middel van de kindermodusknop schakelt de AED automatisch over naar een gereduceerde energieafgifte voor kinderen. Zelfs gebruikers met minimale training kunnen in slechts twee stappen snel met levensreddende zorg beginnen.

Lifepak CR2 met draadloze connectiviteit (Wifi)

Draadloze verbinding geeft hulpverleners (zoals ambulancepersoneel) een compleet overzicht van elke hartstilstand. Dus zelfs voordat ze ter plaatse aankomen, zijn ze beter voorbereid op de patiënt, weten ze details van de toegediende schokken en hebben ze de daadwerkelijke ECG van de patiënt al gezien.

Batterij niet opgeladen? AED niet op zijn plaats? Het LIFELINKcentral programma zorgt ervoor dat het beheer van uw AED veel eenvoudiger en goedkoper wordt, terwijl de effectiviteit en gereedheid van de AED wordt verhoogd. Het LIFELINKcentral AED programmabeheer controleert (als onderdeel van elke automatische zelftest) elke CR2 die aangesloten is op een mobiel netwerk of Wi-Fi. Bij een eventuele storing van uw AED waarschuwt ’24/7 monitoring’ u onmiddelijk per e-mail. Met deze ingebouwde functie hoeven beheerders en hulpverleners zich geen zorgen te maken over de gereedheid van de AED.

Het verschil tussen een half automatische en volautomatische AED

Bij een halfautomaat CR2 moet de hulpverlener de schok toedienen door op de schokknop te drukken wanneer het AED apparaat dit noodzakelijk vindt. Bij de volautomaat CR2 AED dient zelf de schok toe wanneer het AED toestel dit noodzakelijk vindt, voorafgaande aan de schok wordt alleen een waarschuwing afgegeven.

Kenmerken van de LIFEPAK CR2 AED

Taal: Nederlands

Asystolische gevoeligheid: 80 microvolt

Schokprotocol: Vast oplopend

Therapiebereik schokken: 200-300-360 J

Pacemaker detectie: Ja

Type elektroden: Universeel

Het gebruikstype van de AED: Halfautomaat

Geschikt voor kinderen: Baby/kind-knop

Meertalig: Nee

IP waarde: IP55

Certificering: FDA

Zelftest batterij capaciteit: Dagelijks

Zelftest condensator frequentie: Dagelijks

Zelftest werking elektroden: Dagelijks

Monitoring op afstand (WIFI uitvoering): Ja

Metronoom: Ja

Reanimatie feedback: Nee

Reanimatie instructie: Ja

Analyse tijdens reanimatie (WIFI uitvoering): Ja

15:2 protocol reanimatie op kinderen: Nee

Garantie AED: 8 jaar

Levensduur batterij: 4 jaar

Levensduur elektroden: 4 jaar

Wat krijgt u geleverd?

  • De LIFEPAK CR2 volautomaat AED met Wifi
  • Één set universele CR2 elektroden
  • Één LIFEPAK CR2 batterij
  • Connectie met Lifelink Central
  • De gebruikershandleiding

Extra informatie

Automatisch: Geen selectie

Half Automatisch, Vol Automatiasch