Aanbieding!

Gymnic Plus ABS Zitbal Ø75cm

 26,35 31,00 Incl. BTW

-15%

Uitstekende zit en oefenbal. Omhullende huid enigszins stroef voor veiligheid. Dynamisch zitten en oefenen. Glijdt niet gemakkelijk weg. AntiBurstSystem (ABS)=BurstResistantQuality (ARQ).

Gymnic Plus ABS Zitbal Ø75cm  26,35 31,00 Incl. BTW

Waarom de plus zitbal 75 cm?:

De Gymnic Plus 75 cm zitbal heeft een zacht, stroef en aangenaam oppervlak. Een veilige zitbal, oefenbal die door het BRQ (Burst Resistant Quality) systeem niet scheurt wanneer deze lek raakt. De Plus bal is veelzijdig. Je kunt de Plus bal thuis en op uw werk als zitmeubel gebruiken. De Plus bal wordt gebruikt als vervanging van de bureaustoel maar is ook uiterst geschikt om oefeningen op te doen.

Op een zitbal zitten is een actieve en dynamische vorm van zitten. Automatisch train je je evenwicht, houdings- en bewegingsgevoel en spiercoördinatie. Doordat je actief op een zitbal zit voorkom je dat spieren verkrampen. Merkt je dat je gestrest bent en dat je verkrampt dan kunt je eenvoudig op de bal ontspannings- of bewegingsoefeningen doen.

Welke bal heb ik nodig?

Het BRQ systeem
Het Burst Resistant Quality systeem is werkzaam tot 120 kg lichaamsgewicht. Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de bal langzaam leeg loopt indien deze lek raakt door invloed van buitenaf.

 

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

, ,