Aanbieding!

Uniband Weerstandsband Latexvrij 50 Meter

 55,80 93,55 Incl. BTW

-10%

Uniband Weerstand Banden, latexvrij en extra lang (50m per doos). Verkrijgbaar in 5 weerstanden voor veelzijdige training. Geen geur, allergieën of poeder gedoe. Geschikt voor wateraerobics, drijvend en perfect voor hygiënische omgevingen. Eenvoudig af te knippen uit de handige doseerdoos.

Voeg te aan winkelwagen

Uniband
Uniband Weerstandsband Latexvrij 50 Meter  55,80 93,55 Incl. BTW

Uniband Weerstand banden, een latexvrije weerstandsband met nu extra lengte. 50 meter per doos. Verkrijgbaar in 5 weerstanden.

Toepassing Uniband Weerstandsband Latexvrij.

Ontdek de revolutie in weerstandstraining met Uniband Weerstandsband latexvrij – de perfecte combinatie van elasticiteit en comfort, zonder de nadelen van traditionele latexbanden. Na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling biedt deze weerstandsband alle voordelen van latex zonder de onaangename geur en risico’s op allergieën. Geen gedoe meer met poeder om plakken te voorkomen! Deze veelzijdige band is zelfs geschikt voor wateraerobics, blijft drijven en is ideaal voor hygiënebewuste omgevingen. Upgrade uw training met de weerstand band latexvrij en ervaar de perfecte combinatie van prestatie en gemak..

Hoe werkt de Uniband Weerstand band Latexvrij?

De Uniband Weerstand band Latexvrij 50 meter wordt geleverd in een handige doseerdoos. U kunt eenvoudig een stuk afknippen. Let op bij het knippen. De minimale lengte is 150 cm.

Specificaties van de Uniband Weerstand band Latexvrij

  • Uniband weerstand band Latexvrij heeft nu een lengte van 50 meter. Verkrijgbaar in 5 weerstanden,
  • Leverbaar in 5 weerstanden. Latexvrije band, 50 meter, in doseerdoos. Klik hier voor FAQ (Engels) betreffende Latexvrije weerstand band en wat precies het voordeel hiervan is. De weerstand kunt u kiezen bij opties.
Extra informatie:
  • Latexvrij, geen allergische reactie
  • Zelfde elasticiteit als latex
  • Geen poeder, dus komt ook niet in de lucht tijdens de training
  • Geurloos
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Lengte 50 m x 10 cm breed
Overzicht weerstanden – kleuren X-Light: Geel
Light: Rood
Medium: Groen
Heavy: Blauw
X-Heavy: Zwart

Alternatieve benamingen Uniband Weerstandsband Latexvrij

Uniband, Weerstandsband, Oefenband, weerstandsband, bodyband, elastieken, weerstands elastiek