Aanbieding!

Tunturi Yoga Grid Foamroller

 16,68 22,05 Incl. BTW

-25%

De Tunturi Yoga Grid Foam Roller is een veelzijdige en complete foamroller. Zeer geschikt om te gebruiken na een work-out om spierpijn te verminderen of de doorbloeding te verbeteren. De Grid Foamroller is  voorzien van de unieke “Distrodensity Zones”. Een Tunturi Yoga Grid Foam Roller zorgt voor een grote druk op spieren en weefsel. Dit werkt als een massage voor je spieren.

Tunturi Yoga Grid Foamroller  16,68 22,05 Incl. BTW

Algemene informatie over de Tunturi Grid Foamroller

De Tunturi Yoga Grid Foam Roller is een veelzijdige en complete foamroller. Zeer geschikt om te gebruiken na een work-out om spierpijn te verminderen of de doorbloeding te verbeteren. De Grid Foamroller is  voorzien van de unieke “Distrodensity Zones”. Deze zones bestaan uit verhogingen met verschillende breedtes en dichtheden waarmee iedere massage precies op jou specifieke behoeften kan worden afgestemd. Je kan de druk (welke je uitoefent met de roller) variëren door een andere gedeelte van de roller te gebruiken. Hierdoor kunt u de gewenste massage toe passen voor het masseren en losmaken van stijve of koude spieren.

Een Tunturi Yoga Grid Foam Roller zorgt voor een grote druk op spieren en weefsel. Dit werkt als een massage voor je spieren. Daarom wordt de foamroller ook wel triggerpoint of massage roller genoemd.

Effecten van een Tunturi Foam Roller:

– Afname spierpijn (na training)

– Als massage

– Stimulatie van de doorbloeding

– Balanstraining

– Strekt de spieren bij regelmatig gebruik

Kenmerken van een Tunturi Yoga Grid Foamroller:

– Materiaal: Foam

– Diameter: 14 cm

– Lengte: 33 cm

– Gewicht: 731 gram

Extra informatie

Diameter: Geen selectie

Kleur: Geen selectie

, ,

Lengte: Geen selectie