Tubeverband Klinion Surgifix elastisch netverband bovenbeen/schouder/thorax maat 7 25 m

 25,00 Incl. BTW

Voor fixatie van verbanden die frequent gewisseld worden dis Sugifix een wijdmazig en elastisch netverband. Katoen-, polyamide- en gummivezels. Bijzonder huidvriendelijk. Past zich aan aan lichaamsvormen, verschuift niet en het blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid. Groot draagcomfort. Zowel in lengte als in breedte te knippen.

Tubeverband Klinion Surgifix elastisch netverband bovenbeen/schouder/thorax maat 7 25 m  25,00 Incl. BTW

Wat is Sugifix elastisch netverband:

Deze netverbanden zijn wijdmazige, elastische tubeverbanden, die gemaakt zijn van katoen-, polyamide en gummivezels.

 

Voordelen Surgifix netverband

  • Dankzij de wijdmazige structuur zijn Netverbanden volledig lucht- en waterdampdoorlatend. De normale temperatuur en vochtregulatie van de huid blijft volledig behouden. Hierdoor zijn de netverbanden huidvriendelijk. Hierdoor is het draagcomfort voor de patient zeer groot.
  • Omdat Elastische netverbanden zeer elastisch zijn, passen ze zich gemakkelijk aan lichaamsvormen aan, zonder te knellen, in te snoeren of stuwingen te veroorzaken. Netverbanden verschuiven niet, zelfs niet onder spanning.
  • Het materiaal kan zowel in de lengte als in de breedte geknipt worden zonder te rafelen of te scheuren.
  • Bovendien kan Surgifix gebruikt worden als alternatief voor hechtpleisters, speciaal voor diegenen die hiervoor overgevoelig zijn.

Alternatieven voor de surgifix verbanden

Wilt u naast fixatie ook meer compressie aanbrengen zijn er nog een aantal andere buisverbanden zoals de tubigrip buisverbanden.