Trainingsladder Speedladder 4meter Avento

 22,95 Incl. BTW

De Avento trainingsladder/loopladder voor het verbeteren van coördinatie, snelheid en voetenwerk. De Avento speedladder is 4 meter lang en telt 11 treden. De ladder is gemakkelijk op te rollen in de bijgeleverde draagtas, hij wordt geleverd inclusief roestvrijstalen haringen.

Trainingsladder Speedladder 4meter Avento  22,95 Incl. BTW

Waarvoor kunt u een speedladder gebruiken?

De Avento speedladder is een trainingsladder voor het verbeteren van coördinatie, snelheid en voetenwerk. Hij is geschikt voor veel verschillenden sporten. Zo kan de trainingsladder worden gebruikt bij hockey, voetbal, rugby en atletiek. Maar is ook zeer geschikt voor zaalsporten.

Wat zijn de voordelen van een Avento loopladder?

De speedladder is 4 meter lang en heeft 11 treden. De trainingsladder is zeer eenvoudig te plaatsen en na gebruik makkelijk oprolbaar in de meegeleverde draagtas. Er worden roestvrijstalen haringen bijgeleverd voor het vastmaken van de ladder in de grond.

Wat voor oefeningen kun je doen met een trainingsladder?

Voor een trainingsladder zijn zeer veel verschillende oefeningen te bedenken. Het gaat om het verbeteren van conditie, coördinatie, snelheid en voetenwerk. Een combinatie van verschillende oefeningen zorgt voor een gevarieerde training.

Een aantal voorbeelden van de verschillende oefeningen ziet u hieronder in de afbeelding.

De verschillende oefenvormen kunnen worden afgewisseld met normale passen, maar ook bijvoorbeeld door knieheffen ermee te combineren. Zo is er een oneindige hoeveelheid aan oefeningen te bedenken waarbij de coördinatie en het voetenwerk kan worden getraind.

Extra informatie

Lengte