TFCC Polsbrace Ortho Medical

 19,95  14,96 Incl. BTW

De ondersteunende TFCC polsbandage van Ortho Medical is geschikt voor pijnklachten aan de pinkzijde van de pols, die verergeren bij het steunen op de hand of waarbij soms een klikkende geluid te horen is bij het draaien van de onderarm. De ortho medical TFCC bandage is speciaal ontwikkeld voor Triangulaite FibroCartilage Complex (TFCC).

Bestel hier eenvoudig uw TFCC polsbrace

Aantal 1 - 10
Prijs  14,96

Op voorraad

TFCC Polsbrace Ortho Medical  19,95  14,96 Incl. BTW

TFCC polsbrace is speciaal ontwikkeld voor TFCC klachten

De ortho medical TFCC bandage is speciaal ontwikkeld voor Triangulaite FibroCartilage Complex (TFCC). De TFCC bandage van Ortho Medical ondersteund het stukje kraakbeen, wat zich bevindt tussen de kop van de ellepijp (ulna), het spaakbeen (radius) en het os triquetrum van de handwortel aan de pinkzijde.

Hoe werkt een TFCC polsbrace van Ortho Medical?

Dit TFCC polsbandje van Ortho Medical is geschikt voor pijnklachten aan de pinkzijde van de pols, die verergeren bij het steunen op de hand of waarbij soms een klikkende geluid te horen is bij het draaien van de onderarm. De TFCC brace is gemakkelijk te verstellen met klittenband waardoor de juiste druk gegeven kan worden om de pols te ondersteunen.

Grote bewegingsvrijheid met de juiste ondersteuning

Het voordeel van een TFCC polsbrace is dat de polsbewegingen normaal kunnen worden uitgeoefend, zonder grote beperkingen. Er zijn bij gebruik van TFCC brace geen spalken nodig om de bewegingen te beperken, met alle bewegingsbeperkingen die daar bij horen. De TFCC bandage van Ortho Medical is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en ook om mee te kunnen sporten.

Kenmerken van de TFCC polsbandage Ortho Medical

  • Zijde: universeel
  • Kleur: zwart
  • Maatvoering: universeel

Bij toenemende of aanhoudende klachten of vragen; raadpleeg u uw arts of fysiotherapeut.

Het juiste advies voor het onderhoud van uw TFCC brace

Wasvoorschrift: Dit product kan met de hand gewassen worden met een mild reinigingsmiddel in lauwwarm water (30 graden). Gebruik geen wasverzachter, bleekmiddel of vloeistoffen om vlekken mee te verwijderen. Natuurlijk laten drogen en niet op een verwarming leggen, in een droogmachine drogen of laten stomen.

 

De beste Polsbraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Polsbrace”.