TENS NeuroTrac

 120,95 Incl. BTW

TENS NeuroTrac  120,95 Incl. BTW

TENS NeuroTac geschikt voor alle vormen van pijndemping. Digitale duo kanaaluitgang. 12 voorgeprogrammeerde programmma’s en twee aanpasbare. Het is mogelijk de instellingen op het apparaat te blokkeren. Daarbij wordt het gemiddelde gebruik in tijd en stroom vastgelegd voor controle.

Er zijn drie programma’s:

Conventionele TENS normale mode,
Met deze mode kunt kiezen tussen Hz 200 Hz met een pulsebreedte tussen 50 µS 300 µS. De meest gebruikte instelling is 80 Hz met een pulsbreedte van 200 µS.

Burst Mode
Deze instelling is te vergelijken met een lage TENS pulse. Het verschil is dat elke lage puls wordt gevolgd door een piek van pulsen van 200 µS op 150 Hz. Het is een combinatie van conventionele en lage TENS. Deze BURST instelling wordt ook wel vergeleken met acupunctuur met TENS.

Modulation Mode
Deze instelling is ontworpen om preventief zenuwpijnen te voorkomen die sommige patienten kunnen ervaren. Het is een constante vorm van stroom die steeds in puls en breedte veranderd. Door de afwisseling van stroomvorm en pulse wordt diepe zenuwpijn voorkomen.

Maten: 119.2 69 28.7 mm
Gewicht: 0.1 KG met batterij.
Gebruikscondities: +10 to +30 graden celcius. 0-90% vochtigheid.

Inclusief opbergtas, batterij(9v), kabels
Er worden geen electroden meegeleverd !

Tip: reinig de huid voor het gebruik met plakelectroden grondig met Puradep alcoholdoekjes, uw electroden gaan daardoor veel langer mee. De levensduur kan wel 20-30% langer worden.

De TENS NeuroTrac wordt vaak gecombineerd met Electrodes Valutrode (set van 4 stuks).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TENS NeuroTrac” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *