Oplaadbaar TENS, EMS, Massage 3 in 1 Apparaat RC4A

 67,00 Incl. BTW

Dit TENS, EMS en Massage apparaat is eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Het TENS apparaat is oplaadbaar en is daardoor zeer geschikt voor mensen die het apparaat vaak moeten gebruiken. Het 3 in 1 combi apparaat heeft 30 TENS programma’s, 27 EMS programma’s en 3 Massage programma’s.

Uitverkocht

Oplaadbaar TENS, EMS en Massage in één apparaat

Het 3-1 combi apparaat is voorzien van 30 TENS programma’s (10 lichaamsdelen), 27 EMS programma’s en 3 massage programma’s. Van de 30 TENS programma’s zijn er 10 aanpasbaar en van de 27 EMS programma’s zijn er 9 aanpasbaar naar eigen wens. Zo kunt u eenvoudig verschillende behandeltechnieken met elkaar combineren. Het apparaat wordt compleet geleverd met 4 elektroden, een kabelset, handleiding en oplaadkabel.

 

Wat is TENS?

TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. TENS apparaten leveren zachte en veilige elektrische stroompjes via zelfklevende elektroden op de huid waardoor de zenuwen onder de huid worden geprikkeld. Laagfrequente prikkeling stimuleert vooral de aanmaak van pijn dempende stoffen. Een prikkeling met hoge frequentie blokkeert het pijnsignaal op het niveau van het ruggenmerg en is daarom snel effectief, maar op langere termijn minder gunstig. Belangrijk om te weten is TENS niet de oorzaak van de pijn wegneemt maar dat het wel de pijn kan verminderen.

Wat is de werking van EMS?

De EMS (spierstimulatie) programma’s zorgen voor nagebootste zenuwimpulsen worden door middel van elektrische impulsen via de huid op spieren overgebracht. EMS geeft ontspanning van gespannen spieren, voorkomt spiervolume afname (atrofie) bij dagelijks intensief gebruik, stimuleert lokaal de bloedcirculatie en verbeterd de lokale celstofwisseling.

Wanneer gebruik je de massage programma’s?

De massagefunctie is niet-medische functie van het 3 in 1 apparaat. De massage stimulatieprogramma’s zorgen voor ontspannende spiertrillingen en maakt strakke spieren los.

Voordelen oplaadbaar TENS – EMS apparaat kopen (3 in 1)

Waarom een 3 in 1 combi apparaat kopen bij Premed. Hier leest u alle voordelen van het 3-1 TENS, EMS en Massage apparaat op een rij.

  • Meerdere behandeltechnieken eenvoudig gecombineerd in 1 apparaat
  • Het apparaat is oplaadbaar
  • 30 TENS programma’s, 10 lichaamsdelen (2 vaste programma’s en 1 aanpasbaar)
  • 27 EMS programma’s, 9 aanpasbare programma’s
  • 3 Massage programma’s
  • Compleet met elektroden, kabels, handleiding en oplaadkabel
  • Het apparaat heeft 3 soorten programma’s p1 en p2 en u1. De p1 en p2 kun je niet aanpassen qua hertz en pulsbreedte. Het u1 programma kunt u wel aanpassen. maar hiervoor moet u dus wel eerst naar het u1 programma gaan. Dan blijft u lang de P knop indrukken, dan kunt u de – en + gebruiken en kies de juiste instelling voor Hz en dan drukt u gewoon kort op de P knop. Dan gaat hij naar de volgende, dan Us instellen en weer kort de P knop indrukken, gewoon indrukken, niet vasthouden. herhaal hetzelfde proces voor de tijd.