TENS, EMS en Massage 3 in 1 Apparaat RC4D

 54,00 Incl. BTW

Dit TENS, EMS en Massage apparaat is eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Het TENS apparaat werkt op batterijen. Het 3 in 1 combi apparaat heeft 9 TENS programma's, 8 EMS programma's en 5 Massage programma's.

Op voorraad

TENS, EMS en Massage 3 in 1 Apparaat RC4D  54,00 Incl. BTW

TENS, EMS en Massage in één apparaat

Het 3-1 combi apparaat is voorzien van 9 TENS programma's, 8 EMS programma's en 5 massage programma's. Zo kunt u eenvoudig verschillende behandeltechnieken met elkaar combineren. Het apparaat wordt compleet geleverd met 4 elektroden, een kabelset, handleiding, batterijen en een opbergtasje voor het apparaat.

 

Wat is TENS?

TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. TENS apparaten leveren zachte en veilige elektrische stroompjes via zelfklevende elektroden op de huid waardoor de zenuwen onder de huid worden geprikkeld. Laagfrequente prikkeling stimuleert vooral de aanmaak van pijn dempende stoffen. Een prikkeling met hoge frequentie blokkeert het pijnsignaal op het niveau van het ruggenmerg en is daarom snel effectief, maar op langere termijn minder gunstig. Belangrijk om te weten is TENS niet de oorzaak van de pijn wegneemt maar dat het wel de pijn kan verminderen.

 

Wat is de werking van EMS?

De EMS (spierstimulatie) programma's zorgen voor nagebootste zenuwimpulsen worden door middel van elektrische impulsen via de huid op spieren overgebracht. EMS geeft ontspanning van gespannen spieren, voorkomt spiervolume afname (atrofie) bij dagelijks intensief gebruik, stimuleert lokaal de bloedcirculatie en verbeterd de lokale celstofwisseling. 

 

Wanneer gebruik je de EMS massage programma's?

De massagefunctie is niet-medische functie van het 3 in 1 apparaat. De massage stimulatieprogramma's zorgen voor ontspannende spiertrillingen en maakt strakke spieren los.

 

Oplaadbaar TENS en EMS apparaat of batterijen 

Dit combi apparaat is eenvoudig met batterijen te gebruiken zodat u niet hoeft te wachten als u wilt beginnen als de accu leeg is. Daarnaast is het ook iets goedkoper. Wilt u liever een TENS/EMS apparaat dat oplaadbaar is dan is er de RC4A (Klik hier) die ook beschikt over de combinatie van veel verschillende programma's maar iets duurder is maar wel oplaadbaar is zodat u niet afhankelijk bent van batterijen.

 

Voordelen van het 3 in 1 combi apparaat kopen?

Waarom een 3 in 1 combi apparaat kopen bij Premed. Hier leest u alle voordelen van het 3-1 TENS, EMS en Massage apparaat op een rij.

  • Meerdere behandeltechnieken eenvoudig gecombineerd in 1 apparaat
  • 9 TENS programma's
  • 8 EMS programma's
  • 5 Massage programma's
  • Compleet met elektroden, kabels, handleiding, batterijen en een opbergtasje