Stoelfiets Tunturi opvouwbare Mini Fiets

 89,00 Incl. BTW

<p>Een Tunturi opvouwbare Mini Fiets met anti-slip voeten is een bewegingstrainer die zowel geschikt is voor de beenfunctie, als voor de armfunctie.<br />De Tunturi opvouwbare Mini Fiets heef

Voeg te aan winkelwagen

Stoelfiets Tunturi opvouwbare Mini Fiets  89,00 Incl. BTW

Algemene informatie over een Tunturi opvouwbare Mini Fiets:

Voor het verbeteren van de beenfunctie wordt de Tunturi opvouwbare Mini Fiets voor de stoel van de gebruiker geplaatst.

Bij het verbeteren van de armfunctie wordt de opvouwbare Mini Fiets van Tunturi op tafel geplaatst. De Tunturi opvouwbare Mini Fiets stimuleert de doorbloeding (stofwisseling), mobiliseert de gewrichten en versterkt de spieren.

Met de Tunturi opvouwbare Mini Fiets voorkomt u trombose, embolie (met kans op een hersen-, hart- en longinfarct), vochtophoping (oedeem), dwangstanden in gewrichten (contracturen) en algehele stofwisselingsproblemen (slechte stoelgang, onvoldoende urinelozing, slechte weefsel- en orgaandoorbloeding). Te lang stilzitten verminderd de doorbloeding van weefsels, wat veel gezien wordt bij ouderen of gehandicapten.

Na operatieve ingrepen (o.a. total hip; total knee) en na ongevallen is het belangrijk om mensen snel te mobiliseren om complicaties te voorkomen.

Een Tunturi opvouwbare Mini Fiets is gemakkelijk mee te nemen.

Kenmerken van een Tunturi opvouwbare Mini Fiets:

Inti-slip voeten onder de Mini Fiets voorkomt wegglijden

Voetbanden voorkomen wegglijden van de voeten op de pedalen

Computer: trainingstijd, aantal omwentelingen (trapbewegingen) per minuut, het totaal gemaakte aantal omwentelingen en het calorie (energie) verbruik

Afmetingen uitgevouwen: 47 (L) x 38 (B) x 22 (H) cm

Afmetingen opgevouwen: 27 (L) x 38 (B) x 20 (H) cm

Gewicht: 3 kg

Handmatige weerstandknop