SRL gelei Spiroflor, 75 gram, per stuk (Pijn-/anti zwellinggelei)

 11,00 Incl. BTW

Wat is Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel

Spiroflor SRL gel is een homeopathisch middel. dat wordt toegepast bij spierpijn en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pijn door verrekking of overbelasting van spieren.

SRL gelei Spiroflor, 75 gram, per stuk (Pijn-/anti zwellinggelei)  11,00 Incl. BTW

Hoe Spiroflor gebruiken

Spiroflor SRL gelei is alleen bestemd voor uitwendig gebruik op een intacte huid dus niet op een wondje aanbrengen. De gel 2 tot 3 keer per dag op het gewenste deel van het lichaam aanbrengen en een beetje inmasseren. Bij het toepassen van de gel onder een verband slechts een zeer dun laagje aanbrengen en alleen licht inmasseren.

 

Bestanddelen SRL pijn en anti zwelling gel?

Per 100 g bevat deze crème de volgende werkzame bestanddelen:

  • 10 g Symphytum officinale tinctuur ad usum externum
  • 5 g Rhus toxicodendron tinctuur ad usum externum
  • 5 g Ledum palustre tinctuur ad usum externum.

Voor andere bestanddelen (hulpstoffen) zie bijsluiter.

 

Spiroflor niet gebruiken bij

Spiroflor SRL Spier- en Gewrichtsgel mag niet bij open wondjes gebruikt worden dus alleen bij een intacte huid. Ook mensen met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van Spiroflor wordt afgeraden de spiergel te gebruiken.

 

Wanneer kan je Spiroflor prima gebruiken

Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt, tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, mits conform de aanbevolen dosering. Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel bevat geen dierlijke ingrediënten en past hiermee ook binnen een veganistische leefwijze.