Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Spierstimulator Sport Compex Sp6.0

Oorspronkelijke prijs was: € 1.258,00.Huidige prijs is: € 1.069,30. Incl. BTW

-15%
Spierstimulator Sport Compex Sp6.0  1.258,00 Oorspronkelijke prijs was: € 1.258,00. 1.069,30Huidige prijs is: € 1.069,30. Incl. BTW

Spierstimulatoren van COMPEX, voor iedereen die verder wil in zijn training en daarbij spierstimulatie wil gebruiken. Compex gebruikt als effectief uw prestaties wil optimaliseren, uw lichaam optimaal wil trainen, sneller uw doel wilt bereiken en optimaal wil herstellen na een training of revalidatie. De nieuwe compexmodules bieden zowel slimme technologie als diepgaande fysiologische kennis in een compact en makkelijk te bedienen apparaat. Het helpt de natuurlijke kracht die al van nature bezit, effectief te gebruiken.

Er zijn twee modulelijnen, Fitness en Sports. In elke module kunt kiezen uit drie levels: beginnend, gemiddeld en gevorderd. FITNESS RANGE, verhoogt de kracht, vormt het lichaam en toont de spieren. SPORTS RANGE, voor meer vermogen, betere prestaties en sneller herstel.

De apparaten zijn uitgerust met unieke MI (spier intelligence)-technologie. De MI scant het het spiergebied voor de meest optimale en effectieve positie van de elektroden en start het programma die het beste past bij uw persoonlijke gesteldheid.

De spierstimulator Compex Sport 6.0 is heeft een activiteitenniveau voor mensen die 3x keer per week intensief trainen. Het is een draadloze spierstimulator met alle bewegingsvrijheid voor het versterken van spiergroepen, lichaamsvorming, ontspanning en herstel.

Draadloze spierstimulator voor versterking van spieren, het vergroten van spiervolume, ontspanning en hersteltraining. Geschikt voor atleten die maal per week intensief trainen en/of die regelmatig geblesseerd zijn. De module heeft uitgebreide herstelprogramma’s. Door de draadloze uitvoering is de trainingsvrijheid optimaal.

Draadloze spierstimulator met kanalen. Inclusief MI-scan. De module scant het het spiergebied voor een optimale en effectieve positie van de electroden en geeft advies voor het programma die het meest geschikt is voor uw gesteldheid. Inclusief MI-Range, voor een optimale stimulatie te gebruiken voor herstel en massage’s. Via het internet heeft de mogelijkheid om de historie van het apparaat bij te houden.

De module heeft in totaal 30 programma’s.
10x Conditie, 8x Pijn (Tens), 5x Herstel, 2x revalidatie, 5x fitnessworkouts.
Programma’s: pijn (tens) herstel, revalidatie, fitness, spieropbouw en versterking.In het pakket:

  • Draadloze module Sp6.0
  • Dockingstation voor pads en module
  • 4 draadloze elektrodepads
  • 6 sets elektrodes
  • Opbergtas
  • Gebruiksaanwijzing 

Garantie: jaar, bij registratie op www.compex.info extra jaar. maanden op de kabels en batterij en lader.

Tip: reinig de huid voor het gebruik met plakelectroden grondig met Puradep alcoholdoekjes, uw electroden gaan daardoor veel langer mee. De levensduur kan wel 20-30% langer worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spierstimulator Sport Compex Sp6.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *