Spierstimulator Fitness Compex Fit1.0

 278,45 Incl. BTW

Spierstimulatoren van COMPEX, voor iedereen die verder wil in zijn training en daarbij spierstimulatie wil gebruiken. Compex gebruikt als effectief uw prestaties wil optimaliseren, uw lichaam optimaal wil trainen, sneller uw doel wilt bereiken en optimaal wil herstellen na een training of revalidatie.

Spierstimulator Fitness Compex Fit1.0  278,45 Incl. BTW

Spierstimulatoren van COMPEX, voor iedereen die verder wil in zijn training en daarbij spierstimulatie wil gebruiken. Compex gebruikt als effectief uw prestaties wil optimaliseren, uw lichaam optimaal wil trainen, sneller uw doel wilt bereiken en optimaal wil herstellen na een training of revalidatie. De nieuwe compexmodules bieden zowel slimme technologie als diepgaande fysiologische kennis in een compact en makkelijk te bedienen apparaat. Het helpt de natuurlijke kracht die al van nature bezit, effectief te gebruiken.

Er zijn twee modulelijnen, Fitness en Sports. In elke module kunt kiezen uit drie levels: beginnend, gemiddeld en gevorderd. FITNESS RANGE, verhoogt de kracht, vormt het lichaam en toont de spieren. SPORTS RANGE, voor meer vermogen, betere prestaties en sneller herstel.

De apparaten zijn uitgerust met unieke MI (spier intelligence)-technologie. Mi is beschikbaar vanaf model Sports 2.0 en Fitness 3.0. De MI scant het het spiergebied voor de meest optimale en effectieve positie van de elektroden en start het programma die het beste past bij uw persoonlijke gesteldheid.

De spierstimulator Fitness Compex Fit1.0 is heeft een activiteitenniveau voor mensen die 1-2 keer per week trainen. Brengt uw lichaan in vorm, toont uw spieren en verlicht pijn. Deze spierstimulator is uitstekend geschikt voor herstel, het versterken van spiergroepen en het verlichten van pijn. Programma’s voor: armen, dijen, benen, 6pack, buikspieren, billen.

De module heeft in totaal 10 programma’s en kanalen: Pijn (Tens), Herstel (revalidatie), fitnessworkouts. Inclusief tas, elektrode sets en oplaadbare batterijIn het pakket:

  • Spierstimulator Fit 1.0
  • Aansluitkabels
  • Clip voor de riem
  • 4 sets elektrodes 50x50mm
  • Opbergtas
  • Gebruiksaanwijzing (NL)

Geschikte elektroden:
10545 EasySnap elektroden Performance 50 50 mm (4st)
10546 EasySnap elektroden Performance 50 100 mm (2 st)

Garantie: jaar, bij registratie op www.compex.info extra jaar. maanden op de kabels en batterij en lader.

Tip: reinig de huid voor het gebruik met plakelectroden grondig met Puradep alcoholdoekjes, uw electroden gaan daardoor veel langer mee. De levensduur kan wel 20-30% langer worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spierstimulator Fitness Compex Fit1.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *