Spierscheur Bovenbeen

De hamstrings zijn de spieren aan de achterkant van het bovenbeen, met de voornaamste functie het buigen van de knie. De quadriceps zijn de spieren aan de voorkant, die zorgen voor het strekken de knie. De spierscheuring gebeurt meestal bij het plotseling starten en stoppen tijdens het sporten, een snelle richtingsverandering of als de spier overrekt. De producten die Premed te bieden heeft kunnen ook preventief gebruikt worden na de blessure of bij het weer opbouwen van de sport of werkzaamheden.

Welke producten voor het bovenbeen kunt u het beste kiezen?

Bij een acute spierscheur in het bovenbeen dan is de Spierscheur Bovenbeen Bandage OM (09001) de beste oplossing. Deze kan ook altijd preventief worden ingezet. Om na een spierscheur van het bovenbeen het sporten weer op te bouwen of om ook preventief een spierscheur te voorkomen dan is de Compressiebroek LP (01842) te adviseren.

De beste producten voor het bovenbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het bovenbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  • Oorspronkelijke prijs was: € 21,50.Huidige prijs is: € 11,82. Incl. BTW Opties selecteren
  •  21,30 33,80 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.