Schouderbrace Push Med Plus

 65,11 Incl. BTW

Voor extra fixatie en stabilisatie van het schoudergewricht is de Push med Schouderbrace Plus ontwikkeld.
De Push med Schouderbrace Plus bestaat uit vier onderdelen: rompband, bovenarmlus, polslus en schouderband.
Zonder de nek te belasten kan de positie van de arm door de Push med Schouderbrace Plus worden ingesteld en gefixeerd.
Een extra schouderband wordt over de tegengestelde schouder aangebracht en kan de stand van de onderarm enigszins aanpassen om stuwing van vocht te voorkomen.
De patiënt kan deze brace gemakkelijk zelf aan- en uittrekken.
Aandoeningen, waardoor de Push med Schouderbrace Plus wordt gebruikt liggen in het gebied van het schoudergewricht, de bovenarm en het sleutelbeen.

Schouderbrace Push Med Plus  65,11 Incl. BTW

Algemene informatie over de Push med Plus Schouderbrace:

Het gebruik van het zachte Sympress materiaal geeft veel comfort aan de ondersteuning van de pols. Indicaties voor de Push med Schouderbrace zijn: status na een (sub)luxatie van het schoudergewricht, (sub)luxatie en rotatielaesies sleutelbeengewrichten (AC- en SC gewricht), sleutelbeenfracturen, status na schouderoperaties (Neer plastiek, delta totale schouderprothese, hemischouderprothese, opperarmhalsfractuur (subcapitalehumerusfractuur) endoscopische acromioplastie, rotatorcuff ok, bursa resectie), immobilisatie en restverschijnselen na een hersenbloeding of herseninfarct (CVA).

Kenmerken van de Push med Plus Schouderbrace:

Kleur: grijs De polslus kan over een afstand van 25 cm verschoven worden om de juiste positionering van de pols te bepalen Een extra schouderband past de hoogte van de onderarm aan De polslus is bekleed met huidvriendelijke Sympress Zowel de rompband als de hieraan verbonden bovenarmlus en de polslus worden met klittenband gesloten

Instructievideo van de Push Med Schouderbrace Plus

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, ,

Omvang borst: Geen selectie

, ,

Video: Geen selectie

Zijde: Geen selectie

,